NIEUW AANBOD! 188 Kitchen, borrelpakketten, online quizzen en meer! Stay tuned! Volg onze socials <3.

Persoonlijke noot van de Bar Club 188 crew

27 november 2020, Den Haag

Lieve bezoeker,

Door het COVID-19 virus zijn de cafés en restaurants sinds 14 oktober voor de tweede keer dit jaar gesloten. Een flinke klap voor ons na ruim 3 maanden hard werken om de eerste shutdown te boven te komen. Desondanks zitten we niet bij de pakken neer en blijven we positief, creatief en houden we moed!

We hebben ons aanbod aangepast: elke woensdag afhaalmaaltijden, regelmatig een Gratis online pubquiz, borrelpakketten en vanaf nu ook kerstpakketten voor bedrijven én particulieren (tot 26 december) en eindejaarspakketten. Lees er alles over op onze speciale "shutdown pagina" en stay tuned: er zit nog veel meer in de pijplijn! 

Uiteraard kun je verderop op deze pagina wat meer lezen over Bar Club 188 in 'normale' tijden en kun je naar hartenlust lezen over onze rijke geschiedenis (we bestaan al ruim 46 jaar), onze faciliteiten, onze evenementen (ook coronaproof) en kun je op onze Wall of Fame een sfeerimpressie krijgen van de warme, gezellige ambiance in onze geliefde bruine kroeg. 

De steun en lieve berichten die we de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen, is hartverwarmend en doet ons goed! Wij blijven knokken voor ons mooie zaakje en doen er alles om weer sterker - en vol nieuwe ideeën - terug te komen. 

Hopelijk tot snel; online, tijdens het afhalen van een maaltijd of pakket, maar liever nog - zodra het weer mag - onder het genot van een drankje en een hapje in onze fijne bar.

Nikki & Karin
Bar Club 188 Den Haag

Het shutdown journaal

Bar Club 188: Een begrip sinds 1974!

Welkom bij Bar Club 188! Wat leuk dat je de weg naar onze compleet vernieuwde website hebt gevonden!

Bar Club 188 is een sfeervolle, authentieke bruine kroeg in het Bezuidenhout, Den Haag. Al sinds 1974 openen wij dagelijks onze deur voor iedereen die op zoek is naar een leuke middag of avond! 

Je kunt bij ons terecht voor een gezellig avondje uit, feesten, borrels en partijen, een middag/avond voetbal kijken, darten en poolen of één van onze vele evenementen. Elke week (op maandag) plaatsen wij het weekprogramma, vergeet zeker niet om dit te checken.

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze spelletjeskast, waarin naast klassiekers als mens-erger-je-niet, triviant, Mikado en JENGA ook verschillende varianten van het populaire 30 seconds spel staan. Op onze website lees je meer over onze gezellige bruine kroeg en wat we jou te bieden hebben!

De Club 188 Crew kijkt ernaar uit om te mogen ontvangen! Of je nu alleen komt, als koppel of met een groep(je) vrienden, bij ons krijg je altijd een warm welkom❤.  #seeyouat188