Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vóór de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Borrel- en feestarrangementen in Bar Club 188

In Bar Club 188 doen wij er alles aan om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! 
Er zijn mogelijkheden voor ieder budget. Een biertje kost bij ons slecht €2,30 en vanaf 15 personen krijg je 10% korting op je drankrekening. Wanneer je kiest voor een arrangement met (luxe) hapjes of een buffet doen wij jou in overleg een passend aanbod.  Er zijn mogelijkheden voor ieder budget! 

 

Op deze pagina lees je onze "standaard" arrangementen. Natuurlijk bieden wij in overleg ook arrangementen op maat aan.
Neem  contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken of kom gewoon gezellig langs. 

De locatie

Onze sfeervolle locatie is uitermate geschikt voor alle soorten feesten en partijen: bruiloften, verjaardagen, jubilea, baby showers,  bedrijfsborrels, afstudeerfeesten, themafeesten, kerst- en eindejaarsborrels enzovoorts. En... Je betaalt bij ons helemaal niets voor de locatie! 

 

Wij zorgen ervoor dat de kroeg voor je versierd wordt, zodat de feestelijke sfeer er meteen al in zit. Van slingers en vlaggetjes tot ballonnen en discolichten. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij kijken wat we voor je kunnen doen. 

 

Wij organiseren regelmatig evenementen in het weekend. Wellicht is jouw boeking leuk te combineren met bijvoorbeeld onze Karaoke in de Club. Je vindt onze planning hier

Drankarrangementen

Wanneer jij je borrel of feest bij ons wil geven, kun je zelf bepalen op welke wijze jij dit wil doen. Het is  mogelijk om alleen de locatie te boeken en iedereen zijn eigen versnapering te laten bekostigen, maar je kunt er ook voor kiezen om de drank voor jouw gasten te betalen tot een bepaald budget. Je krijgt bij ons vanaf 15 personen alvast 10% korting op de drankrekening!

 

In overleg met onze partyplanner kan er gekeken worden wat aansluit bij jouw wensen en jouw budget. Je kunt denken aan:

- Alleen bier, wijn en fris (met of zonder maximum)

- Bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerd (met of zonder maximum).

- Bier, wijn, fris, binnenlands en buitenlands gedestilleerd (met of zonder maximum).

- Totaalpakket: gooi die remmen los! Hierbij zijn ook shots en cocktails inbegrepen.

Mocht je ook wat snacks of meer te eten willen tijdens jouw feest of borrel, lees dan hieronder verder.

Drank & Hapjes

Wil je wat te snacken tijdens jouw feest of borrel? Ga dan voor een Drank & Hapjes arrangement.

Ons aanbod varieert van een aantal keren rond gaan met bittergarnituren, een lekker Hollandse schaal met kaas en worst of rookworst tot meerdere rondes van verschillende, luxe hapjes .

Denk hierbij aan: meloen omwikkeld met ham, eitjes omwikkeld met rookvlees, gevulde cervelaat- of hamrolletjes , wraps gevuld met zalm en kruidenkaas enzovoorts.

Net wat anders in gedachten? Laat het ons weten zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen organiseren!

Wij leveren waar mogelijk maatwerk. Neem daarom voor een indicatie van de prijzen even contact met ons op.

Bekijk de fotogalerij hieronder voor een kleine impressie van de mogelijkheden.

 

Buffet & Drank

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een buffet tijdens jouw borrel of feest, zodat je gasten een goede bodem kunnen leggen 😉.

 

Een buffet kan o.a. bestaan uit: rijkelijk belegde salades, kip- of varkenssaté met huisgemaakte satésaus, spareribs, (broodjes) hamburger, frietjes en stokbrood.

Natuurlijk zijn ook hier in overleg aanpassingen mogelijk zodat het buffet voldoet aan jouw wensen. Prijzen voor het buffet hangen af van de samenstelling van het buffet en het aantal personen.

Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vegetariërs? Laat het ons weten, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

 

Je kunt vervolgens kiezen welk type drankarrangement je bij het buffet wenst. Uiteraard is het mogelijk om de drank los af te laten rekenen door je gasten (bijvoorbeeld wanneer de limiet van het budget bereikt is).

In de fotogallerij hieronder kun je alvast bekijken wat er zoal tot de mogelijkheden behoort.

Quiz op maat

Sinds 2019 bieden wij de mogelijkheid om een quiz op maat te boeken! Onze eigen quizmaster NIQki heeft in de afgelopen jaren al ruim 25 quizzen zelf gemaakt en gepresenteerd voor onze befaamde quiznights en heeft hierdoor ruime ervaring met het verzamelen van de gekste feitjes, wetenswaardigheden en hersenkrakers over uiteenlopende onderwerpen. 

 

Vertel ons iets over de groep die deel gaat nemen aan de quiz en NIQki zorgt ervoor dat - naast de typerende hersenkrakers en 'oh-dit-wist-ik-echt-ooit'- feitjes - er ook vragen tussen zitten die helemaal aansluiten bij de groep die mee doet aan de quiz. 

 

Kosten: in overleg.

Spelletjesavond

Uiteraard kunnen we met alle spellen die wij hebben ook een spelletjesavond organiseren. Het aanbod kan wisselen van een "parcours" van meerdere spellen of een klein toernooi (kaarten, 30 seconds, sjoelen etc.) 

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Bel even of kom even langs om jouw wensen te bespreken, zodat we samen kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.