Let op! Wij moeten om 00:00 uur sluiten vanwege COVID maatregelen. De 1.5 meter geldt niet meer! Kom snel genieten van de volledige Bar Club 188 sfeer🖤💛.

188 Quarantaine Quiz

De regering heeft per 14 oktober 2020 besloten om wederom de kroegen en restaurants te sluiten in verband met COVID-19. Het advies is, blijf zoveel mogelijk thuis. Om deze "thuis blijf tijd" te vullen, organiseren wij net als in de eerste lockdown weer een Bar Club 188 Quarantaine Quiz!
The quiz will  be suited for both Dutch- and English-speaking teams.

Vijf spetterende rondes vol uiteenlopende vragen, foto's en muziekfragmenten. Een gegarandeerd gezellige, vermakelijke avond! Je kunt alleen meedoen, met zijn tweeën, (videobellend) met je ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden enzovoorts!

Nikki zal haar knalroze. shiny quizhoed weer opzetten en tovert zich hiermee om tot onze eigen Quizmaster NIQKI, dat betekent: rare feitjes, een vlotte babbel en een flinke dosis humor!

Berto is van de technische dienst, Karin houd de chat in de gaten, regelt de antwoordformulieren en het drinken voor Quizmaster en co ;-).

Op 19 december werd de laatste Online Quiz van het jaar 2020 gehouden! In het nieuwe jaar komen we uiteraard weer terug met onze Quiz! Hopelijk LIVE, maar indien nodig gewoon weer online. Houd onze socials in de gaten voor een nieuwe datum!

Meedoen?

✅Schrijf je in per e-mail , whatsapp  of stuur een berichtje via Facebook Messenger.
Vermeld hierin het aantal teamleden en je teamnaam

✅ Deelname is GRATIS; donaties zijn altijd welkom.

De quiz wordt live gestreamd via ons YouTubekanaal, Facebook en de website.

Antwoorden worden verzameld via Google Forms

Google forms antwoordformulieren

🆕➡ Inschrijfformulier 19/12/20 NL

Ronde 1

Ronde 2

Ronde 3

Ronde 4

Ronde 5

Five exciting rounds filled with questions, pictures and music fragments of all sorts (be sure to give your general knowledge a boost). A fun and  'gezellige' night guaranteed! You can participate by yourself, with someone else, (conference calling) with your parents, siblings, friends et cetera.

Nikki will put her pink, shiny quizhat on and turn herself ('the mask'-like) into our very own Quizmaster NIQKI, which means: weird facts, smooth talking and a great sense of humor.

Berto will be providing technical services, whereas Karin will be moderating the live chat, provide the online answer sheets and fix the quizmaster and co some drinks ;-)

On December 19th the last online quiz of the year 2020was held. In 2021 we will be back with our quiz; hopefully in real life but if necessary we'll continue our online quizzes. Stay tuned on our socials for a new date.

Want to take part?

Send us an e-mail ,whatsapp message or contact us through   Facebook Messenger.

Include your teamname and the number of teammembers.

Taking part in our quiz is FREE! Donations are welcome.

The Quiz will be streamed LIVE on YouTube, Facebook and our website.

Answers will be collected through Google Forms