NOG EENTJE DAN

Gepubliceerd op 14 oktober 2020 om 10:00

n๐˜ฐ๐˜จ éé๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ! โค
๐—ช๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ด!

โœ… ๐‘ต๐’๐’ˆ 1 ๐’…๐’‚๐’ˆ gezellig, volgens de regels op gepaste afstand samen.
๐Ÿป ๐‘ต๐’๐’ˆ 1 ๐’…๐’‚๐’ˆ om die voorraad wat te doen slinken, dus zijn de biertjes van de Wisseltap vandaag €3,50!
๐Ÿ๐‘ฎ๐‘น๐‘จ๐‘ป๐‘ฐ๐‘บ ๐’‘๐’‚๐’”๐’•๐’‚ van het huis tussen 18:00 en 20:00 uur (wel even reserveren)
๐Ÿงก ๐‘ซ๐’† 1๐’† ๐’‰๐’†๐’๐’‡๐’• ๐’—๐’‚๐’ ๐‘ฐ๐’•๐’‚๐’๐’Šë - ๐‘ต๐‘ฌ๐‘ซ๐‘ฌ๐‘น๐‘ณ๐‘จ๐‘ต๐‘ซ mogen we nog uitzenden, en daarbij krijg je ook vandaag ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐’†๐’๐’Œ๐’† ๐’ˆ๐’๐’‚๐’ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐‘ถ๐’“๐’‚๐’๐’‹๐’† ๐’†๐’†๐’ ๐‘ฎ๐‘น๐‘จ๐‘ป๐‘ฐ๐‘บ ๐‘จ๐‘ด๐‘บ๐‘ป๐‘ฌ๐‘ณ๐‘ป๐‘จ๐‘ท๐‘ฑ๐‘ฌ!

We hopen jullie nog 1x te zien!

Jullie lieve woorden doen ons goed, dank jullie wel!

#houjehaags #staysafe #blijfgezond #Seeyouat188 #barclub188 #supportyourlocals