Shutdown Journaal dag #4

Gepubliceerd op 18 oktober 2020 om 20:44

Dag 4: ๐Ÿ‘ฉ‍๐ŸŽ“๐——๐—ฒ ๐—•๐—ฎ๐—ฟ ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด ๐—ข๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ค๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎn๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ค๐˜‚๐—ถ๐˜‡ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด! / ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—•๐—ฎ๐—ฟ ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด ๐—ค๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ค๐˜‚๐—ถ๐˜‡ ๐—ถ๐˜€ ๐—•๐—”๐—–๐—ž! ๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽ“
๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ(English below)โฌ‡๏ธ

๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐—ญ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฏ๐Ÿญ ๐—ข๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—™๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ง๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ (๐˜‰๐˜ข๐˜ณ ๐˜Š๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฃ 188) ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ค๐˜‚๐—ถ๐˜‡๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜!

โžก๏ธ๐Ÿฑ ๐—ฉ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐˜€ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป. ๐—๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป, ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป!

๐Ÿ“ฒ๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฏ?
๐—ฆ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ป๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด@๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ.๐—ป๐—น of een WhatsApp bericht naar 06-42041241 ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ผ๐—ณ ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—บ!

๐Ÿ†“๏ธ๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ?
๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€!
Donaties zijn welkom โค

๐ŸฅณWij hopen dat jullie weer in groten getale mee willen doen zaterdag 31 Oktober!

Liefs, de Bar Club 188 Crew ๐Ÿ˜˜
--------------------------------------------------
๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—•๐—ฎ๐—ฟ ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด ๐—ค๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ค๐˜‚๐—ถ๐˜‡ ๐—ถ๐˜€ ๐—•๐—”๐—–๐—ž!

๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽ“๐—ฆ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐˜† ๐—ข๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฏ๐Ÿญ๐˜€๐˜ ๐—ฎ๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ต๐—ฟ๐˜€, ๐˜„๐—ฒ ๐—ด๐—ผ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—™๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ง๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜„๐—ฒ'๐—น๐—น ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ณ๐—ฎ๐—บ๐—ผ๐˜‚๐˜€ ๐—ค๐˜‚๐—ถ๐˜‡๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜! ๐Ÿ‘ฉ‍๐ŸŽ“

โžก๏ธ ๐Ÿฑ ๐™๐™ค๐™ช๐™ฃ๐™™๐™จ, ๐™ฌ๐™ž๐™ฉ๐™ ๐™ฆ๐™ช๐™š๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™จ ๐™–๐™—๐™ค๐™ช๐™ฉ ๐™ฅ๐™ง๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™ฎ ๐™ข๐™ช๐™˜๐™ ๐™–๐™ฃ๐™ฎ๐™ฉ๐™๐™ž๐™ฃ๐™œ! ๐™‹๐™ก๐™–๐™ฎ ๐™–๐™ก๐™ค๐™ฃ๐™š, ๐™ฌ๐™ž๐™ฉ๐™ ๐™ฎ๐™ค๐™ช๐™ง ๐™›๐™–๐™ข๐™ž๐™ก๐™ฎ ๐™ค๐™ง ๐™ฅ๐™ก๐™–๐™ฎ ๐™ซ๐™ž๐™™๐™š๐™ค๐™˜๐™–๐™ก๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ฉ๐™ค๐™œ๐™š๐™ฉ๐™๐™š๐™ง ๐™ฌ๐™ž๐™ฉ๐™ ๐™ฎ๐™ค๐™ช๐™ง ๐™›๐™ง๐™ž๐™š๐™ฃ๐™™๐™จ!

๐Ÿ“ฒ ๐˜๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ฅ๐˜ฐ ๐˜ / ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ฃ๐˜ฆ?
Send an email with your name and teamname to nikkiclub188@live.nl or send a WhatsApp message to +31642041241 !

๐Ÿ†“๏ธ ๐˜—๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ!
Donations are very welcome โค

๐ŸฅณWe hope that you will join us on Saturday the 31st!

Lots of love from the 188 Crew ๐Ÿ˜˜

#onskrijgenzeernietonder #blijfgezond #staysafe #Seeyouat188 #barclub188 #supportyourlocals #hopelijktotsnel #covid19 www.barclub188.nl โค