Shutdown dag #12 Survivalpakketten

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 22:26

โš ๏ธ๐—•๐—ฅ๐—˜๐—”๐—ž๐—œ๐—ก๐—šโš ๏ธ๐‘ผ๐’Š๐’•๐’†๐’“๐’Ž๐’‚๐’•๐’† ๐’ˆ๐’†๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’Œ๐’• ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’…๐’† ๐Ÿ๐Ÿ–๐Ÿ– ๐‘ธ๐’–๐’‚๐’“๐’‚๐’๐’•๐’‚๐’Š๐’๐’† ๐‘ธ๐’–๐’Š๐’›.... ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑEr zijn vanaf ๐˜•๐˜œ weer:  ๐—•๐—”๐—ฅ ๐—–๐—Ÿ๐—จ๐—• ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด ๐—ฆ๐—จ๐—ฅ๐—ฉ๐—œ๐—ฉ๐—”๐—Ÿ๐—ฃ๐—”๐—ž๐—ž๐—˜๐—ง๐—ง๐—˜๐—ก!๐Ÿ˜

Mét onze eigen "Ze krijgen ons er niet onder-zetters"! Een echt collectors item voor bij je "Zat ik maar in de Club-glas" ๐Ÿ˜‰

De eerste 30 bestellers maken kans op een ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฏ voor een ๐‘ฎ๐‘น๐‘จ๐‘ป๐‘ฐ๐‘บ ๐‘ท๐‘ฐ๐‘ป๐‘ช๐‘ฏ๐‘ฌ๐‘น ๐‘จ๐‘ด๐‘บ๐‘ป๐‘ฌ๐‘ณ ๐‘ป.๐‘พ.๐‘ฝ €14,- te besteden in ๐‘ฉ๐’‚๐’“ ๐‘ช๐’๐’–๐’ƒ ๐Ÿ๐Ÿ–๐Ÿ–, wanneer we onze deuren weer mogen openen!

App of SMS naar Nikki of Karin dan maken wij een afspraak wanneer je het pakket (๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜™๐˜๐˜๐˜” ๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ) op kunt komen halen!

Zo haal je nog een beetje Club in huis en help je ons een beetje in deze moeilijke tijden! โค

Liefs van de Bar Club 188 Crew ๐Ÿ˜˜

๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ ๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฒ๐˜† ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ!! ๐—ข๐˜‚๐—ฟ
(๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฎ ๐™ช๐™จ๐™š๐™›๐™ช๐™ก ๐™›๐™ค๐™ง ๐™ค๐™ช๐™ง 188 ๐™Œ๐™ช๐™–๐™ง๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™š ๐™Œ๐™ช๐™ž๐™ฏ ๐™ž๐™ฃ ๐™Ž๐™–๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™™๐™–๐™ฎ).....

๐—•๐—”๐—ฅ ๐—–๐—Ÿ๐—จ๐—• ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด ๐—ฆ๐—จ๐—ฅ๐—ฉ๐—œ๐—ฉ๐—”๐—Ÿ ๐—ฃ๐—”๐—–๐—ž๐—”๐—š๐—˜๐—ฆ!
With our own "188 vs Covid" coasters ๐Ÿ˜

The first 30 buyers have a chance of winning an ๐‘ท๐’Š๐’•๐’„๐’‰๐’†๐’“ ๐‘จ๐’Ž๐’”๐’•๐’†๐’ (2 ๐’๐’Š๐’•๐’†๐’“๐’”) when we are allowed to open our doors again!

Do you want to buy a survival package?
Send us a WhatsApp/Text/ PM and we'll make an appointment to collect your 188 survivalkit ๐Ÿ˜‰(๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜บ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฆ!)
Contact us at 06-42041241, help us a bit in this weird time and get some Bar Club 188 into your home! โค

Big (long distance) hug, from the 188 Crew ๐Ÿ˜˜