Shutdown dag #15 nieuwe 188 Kitchen Special

Gepubliceerd op 29 oktober 2020 om 18:10

๐˜›๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ฆ๐˜ญ.....๐Ÿฅ De daghap van volgende week woensdag is: ๐—ก๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ถ'๐˜€ ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น ๐—–๐—ต๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ป!

๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด ๐—ž๐—ถ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป! ๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿณ๐Ÿ˜ (English Belowโฌ‡๏ธ)
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐˜Œ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ!

๐—ช๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฐ ๐—ก๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ:
๐—ก๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ถ'๐˜€ ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น ๐—–๐—ต๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ป โค
"๐˜š๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ๐˜บ ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜’๐˜ฆ๐˜ต๐˜ซ๐˜ข๐˜ฑ, ๐˜๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜—๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ต"
(๐‘ด๐’Š๐’๐’…/๐‘ท๐’Š๐’•๐’•๐’Š๐’ˆ ๐’๐’‡ ๐‘ฏ๐’†๐’†๐’• ๐Ÿ”ฅ)

Afhalen op woensdag tussen 17:00 en 19:00 uur.
Bestellen kan via een telefoontje of berichtje naar 06-42041241! ๐Ÿ“ฒ(tot dinsdag 20:00 uur)๐Ÿ˜˜

๐Ÿ›๐Ÿฝ €7,50 voor een maaltijd.
๐Ÿ›๐Ÿป €20,- voor een maaltijd en 4 speciaalbiertjes.
๐Ÿ›๐Ÿท €25,- voor een maaltijd en een fles wijn.

๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด ๐—ž๐—ถ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป! ๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿณ๐Ÿ˜
๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ๐˜Œ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜บ ๐˜ข ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฉ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ!

Wednesday November 4th:
"๐˜š๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ๐˜บ ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜บ, ๐˜š๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜š๐˜ฐ๐˜บ ๐˜š๐˜ข๐˜ถ๐˜ค๐˜ฆ, ๐˜๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฉ ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ & ๐˜—๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜™๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ"
(๐‘น๐’†๐’ˆ๐’–๐’๐’‚๐’“/๐‘บ๐’‘๐’Š๐’„๐’š ๐’๐’“ ๐‘ฏ๐’๐’• ๐Ÿ”ฅ)

You can pick up your meal on Wednesday from 17:00 till 19:00 hrs.
Place your order by calling or sending a message to +31642041241 ๐Ÿ“ฒ (Before Tuesday 20:00 hrs) ๐Ÿ˜˜

๐Ÿ›๐Ÿฝ €7,50 for a delicious meal.
๐Ÿ›๐Ÿป €20,- for a delicious meal and 4 speciality beers.
๐Ÿ›๐Ÿท €25,- for a delicious meal and a bottle of wine.

#shutdownjournaal #food #togo #afhalen #onskrijgenzeernietonderzetter #blijfgezond #staysafe #Seeyouat188 #barclub188 #supportyourlocals #hopelijktotsnel #covid19 www.barclub188.nl โค