Let op! Vanaf 10 juli moeten wij weer om 00:00 uur sluiten vanwege nieuwe COVID maatregelen. De 1.5 meter geldt nog steeds. Reserveer jouw plekje (vooraf of aan de deur). Tot snel!!

Shutdown dag #41 Bar Club 188 Kerstpakketten!

Gepubliceerd op 24 november 2020 om 00:11

𝗞𝗘𝗥𝗦𝗧𝗣𝗔𝗞𝗞𝗘𝗧𝗧𝗘𝗡! Vanaf vandaag kun je bij ons in Bar Club 188 Den Haag een pre-order plaatsen voor een heerlijk en goedgevuld kerstpakket ! 😍 Vanaf €25 per stuk! Particulier én voor bedrijven. Va. 10 stuks mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen.

Ben jij, of ken jij, een ondernemer die in deze rare tijden zijn trouwe klanten, vaste gasten of hardwerkende personeelsleden wil bedanken?

Of wil jij juist je werkgever, ouders/ buren of vrienden bedanken of een hart onder de riem steken?
Vanaf vandaag kun je bij ons in Bar Club 188 een pre-order plaatsen voor een heerlijk en goedgevuld kerstpakket !

𝗠𝗲𝘁 𝟮 𝗳𝗹𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗕𝗶𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘾𝙝𝙞𝙡𝙚𝙚𝙣𝙨𝙚 "𝘼𝙡𝙥𝙖𝙘𝙖" 𝗪𝗶𝗷𝗻 (𝗠𝗲𝗿𝗹𝗼𝘁 & 𝗖𝗵𝗮𝗿𝗱𝗼𝗻𝗻𝗮𝘆), 𝗥𝗼𝗺𝗶𝗴𝗲 𝗖𝗮𝗺𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝘁, 𝗣𝗶𝘁𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗖𝗵𝗼𝗿𝗶𝘇𝗼 𝘂𝗶𝘁 𝗣𝗮𝗺𝗽𝗹𝗼𝗻𝗮, 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝗱𝗲𝗺𝗲𝗹𝗸 𝗺𝗲𝘁 𝗦𝗹𝗮𝗴𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗲𝗻 𝗩𝗲𝗿𝘀 𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿𝘀 𝗦𝗽𝗲𝗰𝘂𝗹𝗮𝗮𝘀! Dit allemaal verpakt in een 𝙆𝙚𝙧𝙨𝙩 𝘾𝙖𝙙𝙚𝙖𝙪𝙗𝙤𝙭 en vanaf 10 stuks (en binnen een straal van 15 km) 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 bij jouw bedrijf bezorgd!

Zo steun je de Horeca en heb jij een eerlijk en heerlijk kerstpakket!

Per kerstpakket €27,50. Vanaf 15 stuks verkrijgbaar voor €25,- per stuk.
Vanaf 10 stuks is het ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen.

Lees alles over de mogelijkheden op onze kerstpakketten pagina of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

𝘗𝘳𝘦-𝘰𝘳𝘥𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯𝘢𝘧 𝘕𝘜!
𝘞𝘪𝘫 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘢𝘧𝘴𝘱𝘳𝘢𝘢𝘬 𝘷𝘢𝘯𝘢𝘧 𝘔𝘢𝘢𝘯𝘥𝘢𝘨 7 𝘋𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳!