Shutdown dag #41 Bar Club 188 Kerstpakketten!

Gepubliceerd op 24 november 2020 om 00:11

๐—ž๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ง๐—ฃ๐—”๐—ž๐—ž๐—˜๐—ง๐—ง๐—˜๐—ก! Vanaf vandaag kun je bij ons in Bar Club 188 Den Haag een pre-order plaatsen voor een heerlijk en goedgevuld kerstpakket ! ๐Ÿ˜ Vanaf €25 per stuk! Particulier én voor bedrijven. Va. 10 stuks mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen.

Ben jij, of ken jij, een ondernemer die in deze rare tijden zijn trouwe klanten, vaste gasten of hardwerkende personeelsleden wil bedanken?

Of wil jij juist je werkgever, ouders/ buren of vrienden bedanken of een hart onder de riem steken?
Vanaf vandaag kun je bij ons in Bar Club 188 een pre-order plaatsen voor een heerlijk en goedgevuld kerstpakket !

๐— ๐—ฒ๐˜ ๐Ÿฎ ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ถ๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐˜พ๐™๐™ž๐™ก๐™š๐™š๐™ฃ๐™จ๐™š "๐˜ผ๐™ก๐™ฅ๐™–๐™˜๐™–" ๐—ช๐—ถ๐—ท๐—ป (๐— ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ผ๐˜ & ๐—–๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐˜†), ๐—ฅ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—–๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐˜, ๐—ฃ๐—ถ๐˜๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—–๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐˜‡๐—ผ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฃ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—ป๐—ฎ, ๐—–๐—ต๐—ผ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜€! Dit allemaal verpakt in een ๐™†๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ ๐˜พ๐™–๐™™๐™š๐™–๐™ช๐™—๐™ค๐™ญ en vanaf 10 stuks (en binnen een straal van 15 km) ๐™‚๐™๐˜ผ๐™๐™„๐™Ž bij jouw bedrijf bezorgd!

Zo steun je de Horeca en heb jij een eerlijk en heerlijk kerstpakket!

Per kerstpakket €27,50. Vanaf 15 stuks verkrijgbaar voor €25,- per stuk.
Vanaf 10 stuks is het ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen.

Lees alles over de mogelijkheden op onze kerstpakketten pagina of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

๐˜—๐˜ณ๐˜ฆ-๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ง ๐˜•๐˜œ!
๐˜ž๐˜ช๐˜ซ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ง ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ 7 ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ!