Let op! Wij moeten om 00:00 uur sluiten vanwege COVID maatregelen. De 1.5 meter geldt niet meer! Kom snel genieten van de volledige Bar Club 188 sfeer🖤💛.

Shutdown dag #70 FIJNE FEESTDAGEN

Gepubliceerd op 24 december 2020 om 22:08

De Bar Club 188 Crew wil iedereen hele fijne kerstdagen wensen! 🎄🎅🏼 Ook willen we even een momentje nemen om iedereen bedanken die ons heeft gesteund in deze bizarre tijden! 🙏We missen jullie en hopen dat we iedereen snel weer mogen ontvangen!😍

Maak er wat moois van, blijf gezond en hopelijk tot snel! ❤️

Onze 188 Kitchen afhaalmaaltijden zijn de komende periode gewoon te bestellen  (op woensdag 23 en woensdag 30 december). Ook zijn de 188 eindejaarspakketten nog steeds te bestellen bij Nikki en Karin.

De komende dagen gaan wij in kleine kring (met onze (schoon)ouders) genieten. Onze socials worden gewoon bijgewerkt, maar het shutdown journaal wordt pas 1 januari weer geüpdatet.

Liefs,

Nikki & Karin