Let op! Wij moeten om 00:00 uur sluiten vanwege COVID maatregelen. De 1.5 meter geldt niet meer! Kom snel genieten van de volledige Bar Club 188 sfeer🖤💛.

Shutdown dag #144 Een sprankje hoop?

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 21:50

Natuurlijk zijn wij heel blij dat we waarschijnlijk weer open mogen rond de Paasdagen, maar ergens zijn er ook heel veel vragen en zorgen.

Absoluut heerlijk om elkaar weer te zien op het terras van onze prachtige kroeg, maar hoeveel mensen kunnen/mogen wij bijvoorbeeld kwijt bij goed maar ook bij slecht weer?

We gaan er natuurlijk weer alles aan doen om er het beste van te maken, creatieve oplossingen te bedenken én om er weer vol in te knallen met al onze positiviteit!

We houden jullie op de hoogte! Zodra er een definitief startschot is vanuit de overheid, kunnen jullie weer een lekker plekje bij ons reserveren! ❤💪