Shutdown dag #182: Samen sterk! Bar Club 188 en Le Barquichon slaan de handen ineen

Gepubliceerd op 15 april 2021 om 16:08

๐‹๐ž ๐๐š๐ซ ๐‚๐ฅ๐ฎ๐› / ๐๐ฎ๐ข๐œ๐ก๐จ๐ง ๐Ÿ๐Ÿ–๐Ÿ–
๐™ด๐šŽ๐š— ๐š™๐š›๐šŠ๐šŒ๐š‘๐š๐š’๐š๐šŽ ๐šœ๐šŠ๐š–๐šŽ๐š—๐š ๐šŽ๐š›๐š”๐š’๐š—๐š ๐š๐šž๐šœ๐šœ๐šŽ๐š— ๐™ป๐šŽ ๐™ฑ๐šŠ๐š›๐šš๐šž๐š’๐šŒ๐š‘๐š˜๐š— & ๐™ฑ๐šŠ๐š› ๐™ฒ๐š•๐šž๐š‹ ๐Ÿท๐Ÿพ๐Ÿพ.

๐™ณ๐šŽ ๐š•๐šž๐šก๐šŽ ๐š‹๐š’๐šŽ๐š› & ๐š‹๐š˜๐š›๐š›๐šŽ๐š•๐š™๐š•๐šŠ๐š—๐š”:
โ–ช๏ธ๐…๐ฅ๐ž๐ฌ ๐‡๐š๐š๐ ๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐๐ซ๐จ๐ž๐๐ž๐ซ ๐Š๐ฅ๐จ๐จ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐›๐ข๐ž๐ซ (75 ๐–ˆ๐–‘.)
๐™บ๐šŽ๐šž๐šฃ๐šŽ ๐šž๐š’๐š:
โ–ช๏ธŽ๐•ป๐–”๐–˜๐–™๐–š๐–‘๐–†๐–“๐–™ (๐™ต๐š›๐š’๐šœ ๐™ฑ๐š•๐š˜๐š—๐š ๐Ÿบ,๐Ÿป%)
โ–ช๏ธŽ๐•ป๐–†๐–™๐–’๐–”๐–˜ ( ๐™ณ๐šž๐š‹๐š‹๐šŽ๐š• ๐™ธ๐™ฟ๐™ฐ ๐Ÿพ,๐Ÿป%)
โ–ช๏ธŽ๐•ป๐–—๐–Ž๐–”๐–— (๐™ณ๐šž๐š‹๐š‹๐šŽ๐š• ๐™ฟ๐š˜๐š›๐š๐šŽ๐š› ๐Ÿพ,๐Ÿป%)

โ–ช๏ธ๐’๐ž๐ญ ๐‹๐ข๐ฆ๐ข๐ญ๐ž๐ ๐„๐๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐š๐ฅ๐›๐ข๐ž๐ซ ๐†๐ฅ๐š๐ณ๐ž๐ง

โ–ช๏ธ๐Œ๐จ๐ง๐ญ ๐๐ž๐ฌ ๐‚๐š๐ญ๐ฌ ๐€๐›๐๐ข๐ฃ๐ค๐š๐š๐ฌ
โ–ช๏ธ๐†๐ž๐ซ๐จ๐จ๐ค๐ญ๐ž ๐€๐ฆ๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง
โ–ช๏ธ๐“๐ซ๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ฐ๐จ๐ซ๐ฌ๐ญ
โ–ช๏ธ๐„๐ž๐ง๐๐ž๐ง๐ซ๐ข๐ฅ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐“๐จ๐š๐ฌ๐ญ
โ–ช๏ธ๐†๐ž๐๐ซ๐จ๐จ๐ ๐๐ž ๐๐š๐ซ๐ฆ๐š๐ก๐š๐ฆ
โ–ช๏ธ๐Ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฏ๐ž๐ง

€๐Ÿบ๐Ÿฝ,๐Ÿป๐Ÿถ
๐™ฑ๐šŽ๐šœ๐š๐šŽ๐š•๐š•๐šŽ๐š— ๐š”๐šŠ๐š— ๐š/๐š– ๐Ÿธ๐Ÿพ ๐šŠ๐š™๐š›๐š’๐š•

โ˜Ž๏ธ๐™ฑ๐šŽ๐šœ๐š๐šŽ๐š•๐š•๐šŽ๐š— ๐šŸ๐š’๐šŠ ๐Ÿถ๐Ÿผ-๐Ÿบ๐Ÿธ๐Ÿถ๐Ÿบ๐Ÿท๐Ÿธ๐Ÿบ๐Ÿท ๐š˜๐š ๐Ÿถ๐Ÿผ-๐Ÿบ๐Ÿธ๐Ÿธ๐Ÿน๐Ÿถ๐Ÿฝ๐Ÿฝ๐Ÿฝ.
๐Ÿ› ๐™ฐ๐š๐š‘๐šŠ๐š•๐šŽ๐š— ๐š˜๐š™ ๐šŠ๐š๐šœ๐š™๐š›๐šŠ๐šŠ๐š” ๐š˜๐š™ ๐šฃ๐šŠ๐š๐šŽ๐š›๐š๐šŠ๐š ๐Ÿท ๐š˜๐š ๐šฃ๐š˜๐š—๐š๐šŠ๐š ๐Ÿธ ๐š–๐šŽ๐š’.

๐˜Œ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ & ๐˜”๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜’๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ & ๐˜•๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ข๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ?

๐˜œ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ถ๐˜น๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ, ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ค๐˜ญ๐˜ถ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ข๐˜ญ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ญ๐˜ข๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜น๐˜ค๐˜ญ๐˜ถ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฐ'๐˜ด. ๐˜‹๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜’๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜“๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ข๐˜ณ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜‰๐˜ข๐˜ณ ๐˜Š๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฃ 188.

๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ! โค

๐‹๐ข๐ž๐Ÿ๐ฌ,
๐“๐ž๐š๐ฆ ๐๐š๐ซ ๐‚๐ฅ๐ฎ๐› ๐Ÿ๐Ÿ–๐Ÿ– & ๐“๐ž๐š๐ฆ ๐‹๐ž ๐๐š๐ซ๐ช๐ฎ๐ข๐œ๐ก๐จ๐ง