Let op! Wij moeten om 00:00 uur sluiten vanwege COVID maatregelen. De 1.5 meter geldt niet meer! Kom snel genieten van de volledige Bar Club 188 sfeer🖤💛.

De eerste 188 Pinksterlunch!

Gepubliceerd op 24 mei 2021 om 22:39

Was een groot succes!! Ondanks de donder, bliksem en meters (bier en) regen was het een TOPDAG💛🖤

Iedereen onwijs bedankt!!

Stappen Den Haag was bij ons op bezoek en schreef:

""In deze tijden word je enorm creatief" lachen Nikki en Karin terwijl zij druk bezig zijn met het maken van de verse eier- en tonijnsalade. Niet dat hiervoor een gebrek aan enthousiasme en creativiteit was bij de meiden van Bar Club 188, maar ook vandaag overtreffen ze weer alle verwachtingen.
.
De allereerste 188 Pinksterlunch staat vandaag op het menu, een plateau met allerlei lekkers en een goed glas Prosecco doet iedereen bijna het slechte weer vergeten.
.
Ook op de regenval zijn de twee goedlachse dames voorbereid, met aan de voorkant (op de Laan van NOI) een luifel met heaters en in de tuin een gezellig overkapt terras vol gezellige lampjes. Een heerlijke plek om te schuilen en waar je je zeker nooit zult vervelen!
.
Bar Club 188 is 7 dagen in de week geopend en te vinden op de Laan van Nieuw-Oost Indië 188 in het Bezuidenhout.
"