Let op! Vanaf 10 juli moeten wij weer om 00:00 uur sluiten vanwege nieuwe COVID maatregelen. De 1.5 meter geldt nog steeds. Reserveer jouw plekje (vooraf of aan de deur). Tot snel!!

Va. 26 juni het EK LIVE op 4 tv's en GROOT SCHERM én meer versoepelingen

Gepubliceerd op 19 juni 2021 om 19:58

WE KUNNEN WEL BRULLEN!
🇳🇱🦁🧡WE MOGEN SAMEN ÉN LIVE NAAR HET EK KIJKEN IN DE KROEG!!🧡🦁🇳🇱

Per 26 juni gaan er nieuwe versoepelingen in, waardoor we EIN-DE-LIJK dan toch Oranje samen kunnen kijken in De Club🧡

Natuurlijk zenden wij ook de wedstrijden van de andere landen uit!

In Bar Club 188 kijken wij al weken uit naar dit mooie bericht en hebben we alles klaar staan om Oranje samen te kijken in onze mooie versierde kroeg🥳

📺Je kijkt bij ons de wedstrijden van het Nederlands elftal LIVE op 4 schermen, waarvan één GROOT scherm mét haarscherp beeld!
🍻 Bij elk doelpunt voor Nederland krijg je van ons een GRATIS Amsteltapje
📲 Reserveren kan via 06-42041241 of 06-11707123. VOL = VOL, dus wees er snel bij. Vanwege de resterende coronamaatregelen hebben helaas beperkt plaats.
🪑 We hanteren vaste plaatsen voor iedereen! Voorkeur doorgeven mag. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

🦁Speelschema Oranje 🦁
Zondag 27 juni  (geopend vanaf 14:00 uur)
🏆18:00 uur - 8e finale
🇳🇱 Nederland 🧡 - n.t.b.

Via onze Facebook. Instagram, twitter en website houden we je op de hoogte van de eventuele vervolgwedstrijden! Boek snel jouw plekje. We hebben er zin in!!
🧡🇳🇱🧡🇳🇱🧡🇳🇱🧡🇳🇱

En meer goed nieuws!!

Géén beperkingen meer op de openingstijden!
Wij gaan dan ook weer op normale (maar let op: niet exact dezelfde tijden als "vroeger") open.

maandag en dinsdag: 19:00 - 01:00 uur
woensdag en donderdag: 16:00 - 01:00 uur
vrijdag en zaterdag: 15:00 - 02:00 uur
zondag: 14:00 - 01:00 uur.

Géén verbod meer op schermen!
Dat betekent dat onze tv's weer op volle toeren gaan draaien en er weer volop LIVE sport gekeken kan worden bij ons in Bar Club 188.

Na(ast) het EK voetbal, zenden wij o.a. Formule 1, tennis, baseball, volleybal, darts, ijshockey, basketball, snooker, boksen en wielrennen uit.  Op verzoek en indien mogelijk behoren ook andere sporten tot de opties. Vraag het even aan het barpersoneel.

Géén verbod meer op entertainment!
Dat betekent dat we o.a. weer kunnen gaan quizzen en wellicht is binnen de huidige regelgeving zelfs het klaverjassen weer een keer mogelijk!

Ook het darten kan weer gaan starten en natuurlijk barsten wij alweer van de ideeën. Houd dus de socials en de website goed in de gaten. 🖤💛

Weer lekker ouderwets barhangen!

Ook het verbod op zitten aan de bar verdwijnt, dus ouderwets barhangen kan weer vanaf 26 juni. Wat hebben we dat gemist!

En... ook de mondkapjes binnen hoeven niet meer!

Wat nog wel blijft

- Zitten is verplicht; staan mag helaas nog niet.
- Een vaste plaats is verplicht
- Een gezondheidscheck en noteren van gegevens bij binnenkomst.
- De 1.5 meter regel geldt nog. Tussen de zitplaatsen dient 1.5 meter afstand te zijn.
Laat daarom de krukken en stoelen op hun plaats staan.

- Onze standaard huisregels 😊