NIEUW AANBOD! 188 Kitchen, borrelpakketten, online quizzen en meer! Stay tuned! Volg onze socials <3.

Een veilig bezoek aan Bar Club 188!

Laatst bijgewerkt op:  8 november 2020 - 22:18

Vanaf 14 oktober geldt  dat alle horeca door de overheid weer volledig gesloten is voor onbepaalde tijd. Dat betekent een hele onzekere periode voor ons en voor alle horeca. Tijdens de lockdown zitten wij echter niet stil! Lees alles over onze acties en (online) evenementen: SHUTDOWN JOURNAAL, 188 Kitchen,De 188 Pakketten, 188 QUARANTAINE QUIZ

Via onze website en onze Facebook houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de coronamaatregelen. We hanteren aangepaste (ruimere) openingstijden.

De "Coronaspelregels" !

Vanuit Bar Club 188 doen wij ons uiterste best om jou op een veilige, verantwoorde wijze weer te ontvangen.  Dit betekent o.a. dat onze huisregels tijdelijk aangepast zullen worden, dat wij extra hygiënemaatregelen zullen nemen en een deurbeleid zullen moeten voeren. Natuurlijk behouden wij hierbij zoveel als mogelijk de Club 188 sfeer.

Binnen moeten wij rekening houden met de 1,5 meter regel en per 10 augustus moeten wij zowel binnen als buiten weer gaan werken op basis van reserveringen. Reserveren is gratis, kan aan de deur (VOL = VOL)en wij werken niet met tijdsloten! Ook komt de gezondheidscheck weer terug en zullen wij wat contactgegevens moeten noteren.

 Onze huisregels en het deurbeleid zijn opgesteld aan de hand van de richtlijnen en protocollen van de (lokale) overheid, de drank- en horecawet, het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland. Wij vertrouwen en rekenen op jullie medewerking en begrip in deze bijzondere tijden. Onze service en dienstverlening hebben we noodgedwongen aan moeten passen in het belang van eenieders gezondheid. Wij doen ons uiterste best om jou de service te bieden die je van ons gewend bent binnen de strakke kaders die er zijn. 

Voor nu betekent dit helaas even geen 3 zoenen of een knuffel van ons bij binnenkomst. Dat halen we later weer in ;). 


✅ We respecteren elkaar, houden rekening met elkaar en elkaars gezondheid.  Geen agressief gedrag, racisme of discriminatie. Geen ongewenste intimiteiten.
✅ Aanwijzingen van het (bar)personeel dienen te allen tijde worden opgevolgd.
✅Reserveren is voor zowel binnen als buiten verplicht vanaf 10 augustus. Reserveren aan de deur kan, mits er plaats is, natuurlijk ook!  
✅ Bij binnenkomst desinfecteert iedereen zijn handen met desinfectiemiddel. Je vindt dit bij de ingang. Houd tussentijds je handen zelf ook schoon (was ze regelmatig of gebruik desinfectie), dat doen wij ook. 
✅ Geen toegang onder de 18 jaar. Legitimatie verplicht. (tijdelijke regel)
✅ Consumptie is verplicht, zowel binnen als op het terras. Nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan. 
✅ Wij zijn verplicht om bij twijfels over eventuele gezondheidsklachten je tijdelijk de toegang te weigeren tot Bar Club 188 in het kader van de gezondheid en veiligheid van al onze gasten en onze medewerkers. 
✅ Er wordt 1,5 meter afstand gehouden tussen gasten onderling en tussen personeel en gasten. Je mag met maximaal 4 personen aan een tafel zitten. Wees lief voor elkaar😊.   NB: De 1,5 meter afstand geldt niet voor de mensen uit één huishouden.
✅ Zitten aan een tafel of aan de bar is verplicht, er staan vakken op de grond waar jouw barkruk in moet staan. Met andere woorden, parkeer je billetjes in het aangewezen vak.😉
✅ Per 1 juli mag darten weer onder strikte voorwaarden. Onze dartbanen zijn weer open mits de drukte het toelaat. De regels zijn te vinden bij de dartbaan (max. 4 personen).
✅ Wij wijzen een plek aan waar je kunt gaan zitten. Vaste plaatsen zijn vanaf 10 augustus verplicht. 
✅ Er mogen per 29 september maximaal 30 gasten binnen. VOL = VOL.
Zeker zijn van een plekje? ➡️ Reserveer dan vooraf. Spelregels voor het reserveren vind je hier.
✅ Ook op het terras moeten alle gasten 1,5 meter uit elkaar zitten; ook hier mag je met een gezelschap van 4 personen aan een tafel (meer personen mag alleen als je uit één huishouden komt). Staan is helaas niet toegestaan.


✅ Wij beschikken helaas niet over een PIN. Toch doen wij ons uiterste best om alle betaling zo contactloos mogelijk plaats te laten vinden. 
✅ Onze superleuke bediening komt wel gewoon jouw bestelling aan tafel opnemen en ook bedienen aan de bar of aan tafel is gewoon mogelijk. 
✅ Uiteraard zijn wapens en drugs niet toegestaan.


✅ Het personeel reinigt de handen minimaal elke 15 minuten. Wij verwachten van onze gasten dat zij ook regelmatig hun handen wassen. 
✅ Tafels, krukken, stoelen, drank- en menukaartjes en alle andere oppervlakken waarmee je in contact komt, worden gereinigd voordat je er plaats neemt. Dit betekent dat je soms even zult moeten wachten totdat jouw plaats gereed is. Wij rekenen hierbij op jouw begrip en medewerking. 
✅ Achter de bar en buiten hebben wij desinfectiegel staan, waarmee je je handen kunt reinigen ( in ieder geval bij binnenkomst).
✅ Het toilet en alle onze werkoppervlakten worden minimaal elk uur gereinigd conform de hygiënevoorschriften. 
✅ Bij de bereiding van voedsel volgen wij alle HACCP richtlijnen én de aanvullende richtlijnen van het RIVM. 
✅ Het personeel krijgt elke dag een gezondheidscheck en checkt bij elkaar regelmatig of er klachten zijn. Indien er risico's of klachten zijn, worden zij niet ingepland. Zo dragen wij er zorg voor dat alleen gezonde mensen aan het werk zijn. 
✅ Wij verzoeken jullie vriendelijk om je aan de regels te houden. Zo zorgen we goed voor onszelf en goed voor elkaar.❤