Een veilig bezoek aan Bar Club 188!

Aangepaste maatregelen, huisregels & bedrijfsvoering in verband met COVID-19 (Corona)

Laatst bijgewerkt op: 31 mei 2020 23:01 uur

YES! WE MOGEN WEER OPEN OP 1 JUNI 2020! โค๐Ÿฅณ Een  eerste stap waar we blij mee zijn. De heropening is wel gebonden aan strikte voorwaarden en regels. Op deze pagina lees je alles over de aanpak die wij zullen hanteren.

Via onze website en onze Facebook houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de heropening! Houd alvast rekening met aangepaste openingstijden.

Onze aanpak bij de heropening!

Vanuit Bar Club 188 doen wij ons uiterste best om jou straks op een veilige, verantwoorde wijze weer te ontvangen.  Dit betekent o.a. dat onze huisregels tijdelijk aangepast zullen worden, dat wij extra hygiënemaatregelen zullen nemen en een deurbeleid zullen moeten voeren. Natuurlijk behouden wij hierbij zoveel als mogelijk de Club 188 sfeer.

We moeten gaan werken op basis van reserveringen waarbij we rekening moeten houden met de 1,5 meter regel. Reserveren aan de deur is en blijft mogelijk als je niet vast wil zitten aan een tijd (let op: VOL = VOL). Reserveren is gratis en wij werken niet met tijdsloten! Lees meer over onze spelregels bij het reserveren.

Onze huisregels en het deurbeleid zijn opgesteld aan de hand van de richtlijnen en protocollen van de (lokale) overheid, de drank- en horecawet, het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland. Wij vertrouwen en rekenen op jullie medewerking en begrip in deze bijzondere tijden. Onze service en dienstverlening hebben we noodgedwongen aan moeten passen in het belang van eenieders gezondheid. Wij doen ons uiterste best om jou de service te bieden die je van ons gewend bent binnen de strakke kaders die er zijn.
Voor nu betekent dit helaas even geen 3 zoenen of een knuffel van ons bij binnenkomst. Dat halen we later weer in ;).

โœ… We respecteren elkaar, houden rekening met elkaar en elkaars gezondheid.
Geen agressief gedrag, racisme of discriminatie. Geen ongewenste intimiteiten.
โœ… Aanwijzingen van het (bar)personeel dienen te allen tijde worden opgevolgd.
โœ… Bij binnenkomst desinfecteert iedereen zijn handen met desinfectiemiddel. Je vindt dit bij de ingang. Houd tussentijds je handen zelf ook schoon (was ze regelmatig of gebruik desinfectie), dat doen wij ook.
โœ… Geen toegang onder de 18 jaar. Legitimatie verplicht. (tijdelijke regel)
โœ… Consumptie is verplicht, zowel binnen als op het terras. Nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.
โœ… Wij zijn verplicht om bij twijfels over eventuele gezondheidsklachten - naar aanleiding van het controlegesprek (triage) of onze waarneming - je tijdelijk de toegang te weigeren tot Bar Club 188 in het kader van de gezondheid en veiligheid van al onze gasten en onze medewerkers.
โœ… Meld je voor binnenkomst even bij onze terrasmedewerker of barkeeper. Wacht dan buiten de kroeg op de aangewezen plaats (bij de tafel of net voor de ingang). We zijn namelijk verplicht om een gezondheidscheck te doen, voordat je naar binnen kunt. Mocht er onverhoopt even niemand staan, wacht dan op de aangewezen plaats. We staan binnen enkele minuten voor je klaar!
โœ… Er wordt 1,5 meter afstand gehouden tussen gasten onderling en tussen personeel en gasten. Wees lief voor elkaar๐Ÿ˜Š. NB: De 1,5 meter afstand geldt niet voor de mensen uit รฉรฉn huishouden en duo's.
โœ… Zitten aan een tafel of aan de bar is verplicht, er staan vakken op de grond waar jouw barkruk in moet staan. Met andere woorden, parkeer je billetjes in het aangewezen vak.๐Ÿ˜‰
โœ… Moet je naar het toilet? Houd even in de gaten of het toilet vrij is. Toilet toch bezet? Wacht dan even op je plaats, zodat onnodig kruisen van wegen voorkomen kan worden. We verzoeken je vriendelijk om je aan de extra hygiรซnevoorschriften wat betreft toiletbezoek te houden (o.a. handen vรณรณr en na WC gebruik wassen).
โœ… Wij zullen binnen moeten werken op basis van reservering. Wij beschikken binnen over de maximale 30 plaatsen. Het is in theorie wel mogelijk om aan de deur te reserveren, mits er op dat moment voldoende plaats is. Wij doen ons uiterste best om met jou mee te denken wanneer dit onverhoopt niet lukt. Spelregels voor het reserveren vind je hier .
โœ… Ook op het terras moeten alle gasten 1,5 meter uit elkaar zitten (behalve mensen uit รฉรฉn huishouden of duo's). Voor het terras is reserveren in principe niet mogelijk. Vanwege de regelgeving zullen rokers elders, op een door ons aangewezen plaats, moeten roken.
โœ… Eenmaal een plek binnen is geen plek meer buiten en andersom (we hebben een beperkt aantal plaatsen en willen iedereen de kans geven om gezellig langs te komen). Het heen- en weer gaan tussen het terras en een plaats binnen zal dus helaas niet zonder meer mogelijk zijn. In overleg zullen wij altijd ons uiterste best doen om zoveel mogelijk service te verlenen binnen de opgelegde kaders.
โœ… Het terras sluit om 23:00 uur (algemene plaatselijke verordening): glaswerk mag vanaf dat moment niet meer naar buiten. NB! Houd er dus rekening mee dat je na 23:00 uur niet meer op het terras kan verblijven.
โœ… Zowel bij reservering vooraf als aan de deur zullen wij een gezondheidscheck doen volgens de richtlijnen vanuit de overheid en Koninklijke Horeca Nederland. Houd er rekening mee dat we op basis van deze check soms een reservering zullen moeten weigeren in het belang van eenieders gezondheid.
โœ… Wij beschikken helaas niet over een PIN. Toch doen wij ons uiterste best om alle betaling zo contactloos mogelijk plaats te laten vinden.
โœ… Onze superleuke bediening komt wel gewoon jouw bestelling aan tafel opnemen en ook bedienen aan de bar of aan tafel is gewoon mogelijk.
โœ… Uiteraard zijn wapens en drugs niet toegestaan.

Extra hygiรซnemaatregelen


โœ… Het personeel werkt met handschoenen en zorgt dat deze minimaal elke 30 minuten gereinigd of vervangen worden. Wij verwachten van onze gasten dat zij ook regelmatig hun handen wassen.
โœ… Tafels, krukken, stoelen, drank- en menukaartjes en alle andere oppervlakken waarmee je in contact komt, worden gereinigd voordat je er plaats neemt. Dit betekent dat je soms even zult moeten wachten totdat jouw plaats gereed is. Wij rekenen hierbij op jouw begrip en medewerking.
โœ… Achter bar en buiten hebben wij desinfectiegel staan, waarmee je je handen kunt reinigen ( in ieder geval bij binnenkomst).
โœ… Het toilet en alle onze werkoppervlakten worden minimaal elk uur gereinigd conform de hygiรซnevoorschriften.
โœ… Bij de bereiding van voedsel volgen wij alle HACCP richtlijnen รฉn de aanvullende richtlijnen van het RIVM.
โœ… Ook het personeel krijgt elke dag een gezondheidscheck en checkt bij elkaar regelmatig of er klachten zijn. Indien er risico's of klachten zijn, worden zij niet ingepland. Zo dragen wij er zorg voor dat alleen gezonde mensen aan het werk zijn.
โœ… Op het toilet kunnen onze gasten aanvullende hygiรซnevoorschriften voor toiletgebruik vinden. Wij verzoeken jullie vriendelijk om je hier aan te houden. Zo zorgen we goed voor onszelf en goed voor elkaar.โค