Darten doe in Bar Club 188

Den Haag is een echte dartstad. Een dartbaan kon dus zeker niet ontbreken in de club! Op dit moment beschikken wij over 3 dartbanen, die recentelijk (september 2019) opgeknapt zijn. 

Het is mogelijk om aan de bar pijlen te lenen, zodat je ook lekker kunt gooien wanneer je geen pijlen bij je hebt. Onze borden worden regelmatig vervangen en onze teams krijgen van ons elk seizoen een eigen dartbord.

 

Naast dat we regelmatig (koppel) darttoernooien organiseren ( zie Evenementen) wordt er in Bar Club 188 vrijwel dagelijks gedart. Met 7 dartteams in de competitie (DSWN) en één gezelligheidsteam dat wekelijks komt gooien, is het dartprogramma bij ons goed gevuld! Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon onderling te komen gooien of te komen oefenen. Bovendien vinden onze teams het hartstikke leuk wanneer je ze aan komt moedigen tijdens hun wedstrijd!

 

Competitie 

Op dit moment hebben we nog plek voor 2 dartteams: 1 op de donderdag- en 1 op de vrijdagavond.

Wij bieden onze teams:

- Maximaal €300,- tegemoetkoming in de contributie (dit is de contributie van 6 personen voor een jaar)*

- Een bittergarnituur van het huis bij thuiswedstrijden. 

- Elk seizoen een nieuw dartbord.

- Een drankje voor de overwinning, zowel bij thuis- als uitwedstrijden.

Mocht je zelf graag willen darten in een team maar heb je zelf nog geen team, vraag dan naar de mogelijkheden. Een aantal van onze teams is namelijk nog op zoek naar versterking! Meer informatie over onze teams? Kijk even bij Onze dartteams