NIEUW AANBOD! 188 Kitchen, borrelpakketten, online quizzen en meer! Stay tuned! Volg onze socials <3.

Darten doe in Bar Club 188

Dartcompetitie DSWN uitgesteld tot 01-01-2021. Natuurlijk blijven wij bij Bar Club 188 niet stilzitten. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en ideeën zijn altijd welkom. Wil je gezellig bij ons komen darten? Neem dan contact op met Nikki. 
NB. Gezien de huidige lockdown zal de competitie tot nader bericht worden uitgesteld. Zodra de regelgeving het weer toelaat, blijft het natuurlijk mogelijk om gezellig te komen darten.

Den Haag is een echte dartstad. Een dartbaan kon dus zeker niet ontbreken in de club! Op dit moment beschikken wij over 3 dartbanen, die recentelijk (september 2019) opgeknapt zijn. 

Het is mogelijk om aan de bar pijlen te lenen, zodat je ook lekker kunt gooien wanneer je geen pijlen bij je hebt. Onze borden worden regelmatig vervangen en onze teams krijgen van ons  een eigen dartbord.

Naast dat we regelmatig (koppel) darttoernooien organiseren ( zie Evenementen) wordt er in Bar Club 188 vrijwel dagelijks gedart. Met 6 dartteams in de competitie (DSWN) en één gezelligheidsteam dat wekelijks komt gooien, is het dartprogramma bij ons goed gevuld! Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon onderling te komen gooien of te komen oefenen. Bovendien vinden onze teams het hartstikke leuk wanneer je ze aan komt moedigen tijdens hun wedstrijd!

 

Competitie 

Op dit moment hebben we nog plek voor 3 dartteams:  1 op de vrijdagavond en 2 op de donderdagavond.

Wij bieden onze teams:

✅ Vergoeding van de contributie van 6 personen per team voor een jaar.*

✅ Een bittergarnituur van het huis bij thuiswedstrijden. 

✅ Een eigen wedstrijd-/trainingsdartbord voor jouw team.

✅ Een drankje voor de overwinning, zowel bij thuis- als uitwedstrijden.

✅ Een gezellige, ontspannen sfeer!

Mocht je zelf graag willen darten in een team maar heb je zelf nog geen team, vraag dan naar de mogelijkheden. Een aantal van onze teams is namelijk nog op zoek naar versterking! Meer informatie over onze teams? Kijk even bij Onze dartteams.

*op voorwaarde dat het volledige seizoen wordt afgemaakt.