top of page

FACILITEITEN

Darten, Live Voetbal, Formule 1,  Darts en andere sporten

Bij ons kun je alle Eredivisiewedstrijden volgen op groot scherm en 5 televisies.  Daarnaast zenden wij veel buitenlandse competities en de wedstrijden in de Europa League en Champions League uit. Uiteraard zenden we het EK en WK tevens uit. In het weekprogramma kun je lezen welke wedstrijden er bij ons te zien zijn. Natuurlijk zenden wij ook alle wedstrijden van het Nederlands elftal uit. Mooie bijkomstigheid.. Bij ieder doelpunt voor Oranje krijg je een Amstel tapje van het huis. Tevens zenden wij de Formule 1 GP, grote darttoernooien en andere (grote) sportwedstrijden uit. Op verzoek - wanneer het programma het toelaat - kan jouw favoriete sport uitgezonden worden. Vraag even naar de mogelijkheden aan de bar!

Naast een ruim aanbod aan sport kun je in Bar Club 188 ook terecht voor een potje darten of één van de spellen uit onze spelletjeskast. 

In de zomer geniet je van jouw heerlijke koude drankje op ons zonovergoten terras; in de winter kun je hier heerlijk overdekt zitten onder een heater. Binnen beschikken wij over airconditioning waardoor je bij ons in de zomer de koelte op kunt zoeken en in de winter de warmte.

Ook voor de (lekkere) trek is er een ruim aanbod. Onze keuken is in principe elke dag gedurende de openingstijden geopend. Van tosti's en burgers, tot heerlijke bitterballen of tapas; wij hebben het!

Faciliteiten: Onze drankjes

DARTBANEN

Onze dartbaan beschikt over twee dartborden die regelmatig vernieuwd worden. De gehele dartbaan is in de zomer van 2019 opgeknapt en ziet er weer tiptop(s) uit! Sinds 2023 hebben wij daarnaast een tweede wedstrijdbaan aangelegd, waarop zowel in de competitie als vrij gegooid kan worden. 

 

Zo hebben we ook de mogelijkheid om uit te breiden naar een derde dartbaan. Ideaal voor toernooien die we regelmatig organiseren (zie Evenementen). 

 

Doordeweeks wordt de dartbaan druk bezet door één van onze veertien dartteams. 

Wil je een middag of avondje komen darten? Neem contact met ons op om een baan te reserveren of stap gewoon lekker binnen.

Foto van de hoofd dartbaan met twee dartborden.

Bar Club 188; altijd wat te doen en voor ieder wat wils!

bottom of page