Let op! Wij zijn gesloten vanwege COVID-19 maatregelen. Check onze Facebook en ons "Shutdown Journaal" voor onze acties en events <3

Pubquiz

Minimaal vier keer per jaar organiseren wij onze befaamde Club 188 Pubquiz. De quiz wordt altijd in elkaar gezet door onze eigen quizmaster NIQki en geloof ons.. dat betekent een zinderende opwarmronde, krakende hersens, de gekste weetjes? Titels van nummers die op het puntje van je tong liggen en vooral ook een hoop gezelligheid en plezier. Natuurlijk wordt voor de innerlijke mens ook goed gezorgd met wat hapjes en meer dan voldoende drank!

 

De quiz is altijd snel volgeboekt, dus houd onze Facebook en website goed in de gaten voor de eerstvolgende editie. Inschrijven kan aan de bar, via Facebook, per mail of telefonisch. Het inschrijfgeld bedraagt €10- per team. Een team moet bestaan uit minimaal 3 en maximaal 4 personen.

 

Oliebollenquiz

Sinds 2018 organiseren we aan het einde van het jaar de Oliebollenquiz: een quiz die geheel in het teken staat van het afgelopen jaar. Er zit aan deze quiz geen inschrijfgeld verbonden. 

Nieuw! Quiz op maat

Ben jij degene die dit jaar het familie-uitje, vriendendag of de bedrijfsborrel mag organiseren? Of heb je gewoon zin om met een groep wat leuks te gaan doen? Boek bij ons een quiz op maat! De ideale activiteit om met een groep aan deel te nemen. Lees hier meer over ons aanbod!


«   »