Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vóór de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Pubquiz

➡ De Quiz wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gedaan
➡ Our pubquiz is also suited for English speaking teams!

Minimaal vier keer per jaar (en in de coronatijd zelfs tot 2x per maand) organiseren wij onze befaamde Club 188 Pubquiz en/of de 188 Muziekquiz. De quiz wordt altijd in elkaar gezet door onze eigen quizmaster NIQki en geloof ons.. dat betekent een zinderende opwarmronde, krakende hersens, de gekste weetjes? Titels van nummers die op het puntje van je tong liggen en vooral ook een hoop gezelligheid en plezier. Natuurlijk wordt voor de innerlijke mens ook goed gezorgd met wat hapjes en meer dan voldoende drank!

 

De quiz is altijd snel volgeboekt, dus houd onze Facebook en website goed in de gaten voor de eerstvolgende editie. Inschrijven kan aan de bar, via Facebook, per mail of telefonisch. Het inschrijfgeld bedraagt €10- per team. Een team moet bestaan uit minimaal 3 en maximaal 4 personen.

Sinds juni 2020 is de quiz ook toegankelijk voor Engelstalige teams!

Oliebollenquiz

Sinds 2018 organiseren we aan het einde van het jaar de Oliebollenquiz: een quiz die geheel in het teken staat van het afgelopen jaar. Er zit aan deze quiz geen inschrijfgeld verbonden. 

Nieuw! Quiz op maat

Ben jij degene die dit jaar het familie-uitje, vriendendag of de bedrijfsborrel mag organiseren? Of heb je gewoon zin om met een groep wat leuks te gaan doen? Boek bij ons een quiz op maat! De ideale activiteit om met een groep aan deel te nemen. Lees hier meer over ons aanbod!


«   »