Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vóór de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Darttoernooien

Zo'n 5 keer per jaar organiseren we in de club een dart koppeltoernooi waar 15 koppels aan deel kunnen nemen. Onder het genot van een hapje en een drankje gooit elk koppel minimaal 4 wedstrijden tegen de andere koppels. 

 

En natuurlijk hebben we één gouden regel: wie op 188 uitkomt, krijgt een biertje van het huis!

 

Inschrijfgeld bedraagt €3,- p.p.

Opzet koppeltoernooi

Het toernooi bestaat uit een poulefase en een knock-out fase. De koppels worden door middel van loting verdeeld over 3 poules, waarna ieder koppel tegen de vier andere koppels een wedstrijd van 3 x 501 gooit. De laatste ronde is altijd een bierronde. 

 

Op basis van de uitslagen in de poules worden er kwartfinales (alle nummers 1 en 2 en de beste nummers 3), halve finales, een troostfinale en een finale gegooid. 

 

Degene met de hoogste finish wint een pitcher bier van 2 liter. Daarnaast is er natuurlijk een poedelprijs en winnen de nummers 1, 2 en 3 een mooie beker!


«   »