Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vóór de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Haags Open 30 Seconds

"Die scheve toren in Italië... Het meisje uit het sprookje die haar schoen verloor... Die film met die Dino’s… De hoofdstad van Spanje... en zo kunnen we nog wel even doorgaan!"

Ben jij een ster in omschrijven? Of ken je iemand die super goed kan raden? Dan is het nu tijd om je in te schrijven voor ons Haags Open Kampioenschap 30 seconds! De 5 voorgaande kampioenschappen waren een ongekend succes! Wie gaat er deze keer met die Restaurant Cadeau kaart t.w.v. €75,- vandoor?

Wie kent het niet? Het razend populaire bordspel 30 seconds! Een spel waar je stalen zenuwen en ijzersterke teksten voor nodig hebt! 

In mei 2019 organiseerden wij het eerste Haags Open 30 seconds Kampioenschap en dit bleek een groot succes! Fanatieke duo's die op gemoedelijke wijze met elkaar de strijd aan gaan. Ieder team heeft zijn eigen Disneynaam en probeert zoveel mogelijk stappen te verzamelen in de poulefase. In de knock-outfase barst de echte titelstrijd los!

 

Deze stappen tellen namelijk ook mee in onze 30 seconds ranking, waarmee je leuke prijzen kunt verdienen. 

Ranking


«   »