Het WK voetbal 2022 volg je LIVE in Bar Club 188! Wij gaan 2 uur vรณรณr alle wedstrijden van Oranje open! Voor alle andere landen โžก๏ธ check het weekprogramma of neem contact met ons op๐Ÿ–ค๐Ÿ’›

Shutdown dag #151. Een jaar verder knokken we nog steeds voor ons bestaan.

Gepubliceerd op 15 maart 2021 om 20:36

๐™‹๐™ง๐™š๐™˜๐™ž๐™š๐™จ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง ๐™œ๐™š๐™ก๐™š๐™™๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™–๐™ก๐™ก๐™š๐™ข๐™–๐™–๐™ก ๐™ข๐™ž๐™จ..... Dat wat een sluiting van 3 weken had moeten zijn om het virus "onder controle" te krijgen, werd een jaar van keihard vallen en opstaan.

Online Quizzes, 188Survivalpakketten, heel veel klussen en schoonmaken en op 1 Juni eindelijk weer open.

Volop aanpassingen en investeringen gedaan. Heel veel nieuwe regels, anderhalve meter afstand, triage gesprekken, desinfectie, schoonmaakmiddel en nog meer desinfectie.

Langer open, een breder aanbod, de activiteiten terug gebracht naar kleinere gezelschappen; feestjes en quizzen voor max 30 personen binnen.

Gelukkig hebben we een veilige, schone en gezellige omgeving kunnen creëren met al deze aanpassingen.

Maar toch ging het mis in het land...
De openingstijden werden eerst naar 01:00 terug gebracht en na 00:00 uur mocht er geen drank meer geschonken worden.
Later werd dit zelfs 22:00 uur.
Vervelend allemaal, maar we konden nog iets.
Iets van vermaak bieden en iets verdienen.

Toen kwam de donkerste dag voor elke Horeca ondernemer...
Op dinsdag 13 oktober kwam het bericht dat alle cafés en restaurants hun deuren wederom moesten sluiten.
De besmettingscijfers schoten omhoog en daar moest "iets" aan gebeuren.
Samen de persconferentie kijken dan maar, een initiatief dat werd opgepikt door EditieNL en het RTL Nieuws.
4 Weken sluiten minimaal, was de boodschap die avond.

"NOG EENTJE DAN" noemden we onze laatste "feestavond" op woensdag 14 oktober, iets wat treffender was qua naam die dag, dan dat we zelf hadden kunnen bedenken.

Dat wat 4 weken zou moeten duren, duurde zo lang dat het later zelfs de laatste avond in de kroeg of het restaurant van 2020 werd...
Een avond met een lach en een traan, we hebben samen gegeten en gedronken, samen "You'll Never Walk Alone" gezongen en aan elkaar laten zien wat de kracht van een buurtkroeg is; Lieve kaartjes, briefjes en troostende woorden. Jullie stonden voor ons klaar!

En wat hebben jullie dat waargemaakt! โค
Waar steun van de overheid uitbleef, werden jullie fan van onze 188Kitchen, kwamen er Borrelpakketten, Sint-Pakketten, Kerstpakketten voor bedrijven en particulieren, Eindejaars-pakketten en 188Winterpakketten.
Jullie doen de naam FanClub188 eer aan! โญ

Tot de avondklok er kwam maakten we maandelijks Online Quiznights en deden wij boodschapjes voor de buurt. Zo konden we toch nog iets van vertier en steun bieden in deze tijden.

Al met al is het een bewogen jaar geweest, een jaar waarin prachtige vriendschappen zijn ontstaan, een jaar waarin wederom is gebleken hoeveel geluk we hebben met vrienden en vaste gasten zoals jullie.
Maar ook een zwaar jaar vol ongekende dieptepunten.

We kijken uit naar het weer open kunnen. Het zal niet gemakkelijk zijn, met eerst alleen een terrasje en hoewel het lang zal duren voor alles weer een beetje normaal wordt, snakken we er zo enorm naar!

We gaan weer op onze positieve Club-manier knallen!
Wij blijven doorgaan met onze afhaalservice, de 188Kitchen en al onze pakketten én Kaar & Nik kunnen niet wachten om jullie weer een leuke en gezellige dag/avond te bezorgen!

Lieve allemaal, vanuit de grond van ons hart willen we jullie bedanken voor alle vormen van steun die we van jullie hebben mogen ontvangen. โค

Blijf gezond en hopelijk tot snel! ๐Ÿ˜˜


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.