Het WK voetbal 2022 volg je LIVE in Bar Club 188! Wij gaan 2 uur vรณรณr alle wedstrijden van Oranje open! Voor alle andere landen โžก๏ธ check het weekprogramma of neem contact met ons op๐Ÿ–ค๐Ÿ’›

Shutdown dag #161 Support Your Locals XXL; een samenwerking van 5 ondernemers. Steun voor 8!

Gepubliceerd op 25 maart 2021 om 19:25

JAAAAAAAAAAA! ๐Ÿ’š๐Ÿ’›

Het is zó tof om hier aan mee te kunnen werken! ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ’šHET (HAAGSE) BIERPAKKET๐Ÿ’›

๐„๐ž๐ง ๐ฉ๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ ๐ž ๐ž๐ง ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ ๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  ๐ญ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐Ÿ‘ ๐‡๐š๐š๐ ๐ฌ๐ž ๐ค๐ซ๐จ๐ž๐ ๐ž๐ง, ๐Ÿ’ ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐๐ฌ๐ž ๐›๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐ฉ๐ฅ๐š๐ญ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ! โค

BIERPAKKET:

Dit Haagse bierpakket is in samenwerking met;

๐—•๐—ฎ๐—ฟ ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐Ÿญ๐Ÿด๐Ÿด
met de ‘Levensgenieter’ van ๐˜‰๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜’๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ.

๐—–๐—ฎ๐—ณé ๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—น๐˜‚
met de ‘S’Lockdown’ van ๐˜‰๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ญ๐˜ข๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜๐˜ซ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ.

๐—›๐˜‚๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฃ๐˜‚๐—ฏ
met het ‘Déguste Amber’ van ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ.

๐—•๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท ๐—˜๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ
met het eigen gebrouwen ‘Achter de duinen’.

๐—Ÿ๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฃ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ท๐—ฒ๐˜€ ๐——๐—ฒ๐—ป ๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ด
Die altijd klaarstaan voor de Haagse ondernemers.

๐—œ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—น๐˜‚๐˜…๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ’๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ฒ ๐—•๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐˜.

(Deze video’s zijn te zien op een speciale pagina die zichtbaar wordt nadat je jouw bierpakket hebt opgehaald. In deze video vertelt jouw favoriete barman of barvrouw iets over het biertje wat je hebt gekocht en proosten we samen op een betere tijd. Proost!)

๐•๐จ๐จ๐ซ €๐Ÿ๐Ÿ•,๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง ๐ฃ๐ž ๐š๐ฅ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ!

๐˜ผ๐™‡๐™‡๐™€๐™€๐™‰ ๐™Š๐™‰๐™‡๐™„๐™‰๐™€ ๐™๐™€ ๐™†๐™Š๐™Š๐™‹
Om de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen kan je jouw bierpakket ophalen bij Paraplu – Craft Beer & Wine. Dit kan vanaf dinsdag 6 april tijdens de openingstijden van het café.

๐™’๐™–๐™–๐™ง ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™—๐™š๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃ?
Bestellen doe je online via https://www.leuksteplekjes.nl/winkel/bierpakket/

๐–น๐—ˆ๐–บ๐—…๐—Œ ๐—‚๐–พ๐–ฝ๐–พ๐—‹๐–พ๐–พ๐—‡ ๐—๐–พ๐–พ๐— ๐—‚๐—Œ ๐—๐–พ๐— ๐—†๐—ˆ๐—†๐–พ๐—‡๐—๐–พ๐–พ๐—… ๐–พ๐–พ๐—‡ ๐—“๐—๐–บ๐—‹๐–พ ๐—๐—‚๐—ƒ๐–ฝ ๐—๐—ˆ๐—ˆ๐—‹ ๐—๐–พ๐–พ๐—… ๐—ˆ๐—‡๐–ฝ๐–พ๐—‹๐—‡๐–พ๐—†๐–พ๐—‹๐—Œ. ๐–ค๐–ผ๐—๐—๐–พ๐—‹ ๐—‚๐—Œ ๐–พ๐—‹ éé๐—‡ ๐—€๐—‹๐—ˆ๐–พ๐—‰ ๐–ฝ๐—‚๐–พ ๐—๐–พ๐— ๐—๐–บ๐–บ๐—„ ๐—‡๐—ˆ๐—€ ๐—‡๐–พ๐— ๐—‚๐–พ๐—๐—Œ ๐—“๐—๐–บ๐–บ๐—‹๐–ฝ๐–พ๐—‹ ๐—๐–พ๐–พ๐–ฟ๐—; ๐–ฝ๐–พ ๐—๐—ˆ๐—‹๐–พ๐–ผ๐–บ.
๐–ซ๐–พ๐—Ž๐—„๐—Œ๐—๐–พ ๐–ฏ๐—…๐–พ๐—„๐—ƒ๐–พ๐—Œ ๐–ฃ๐–พ๐—‡ ๐–ง๐–บ๐–บ๐—€ ๐—๐–พ๐–พ๐–ฟ๐— ๐–ฝ๐–บ๐–บ๐—‹๐—ˆ๐—† ๐—Œ๐–บ๐—†๐–พ๐—‡ ๐—†๐–พ๐— ๐–ฝ๐–พ๐—“๐–พ ๐—ˆ๐—‡๐–ฝ๐–พ๐—‹๐—‡๐–พ๐—†๐–พ๐—‹๐—Œ ๐—๐–พ๐— ๐—‚๐—‡๐—‚๐—๐—‚๐–บ๐—๐—‚๐–พ๐–ฟ ๐–ป๐–พ๐–ฝ๐–บ๐–ผ๐—๐— ๐—ˆ๐—† ๐–ฝ๐–พ ๐–ง๐–บ๐–บ๐—€๐—Œ๐–พ ๐—๐—ˆ๐—‹๐–พ๐–ผ๐–บ ๐–พ๐–พ๐—‡ ๐—๐–บ๐—‡๐–ฝ๐—ƒ๐–พ ๐—๐–พ ๐—๐–พ๐—…๐—‰๐–พ๐—‡.

๐–จ๐—‡ ๐—Œ๐–บ๐—†๐–พ๐—‡๐—๐–พ๐—‹๐—„๐—‚๐—‡๐—€ ๐—†๐–พ๐— ๐–ง๐–บ๐–บ๐—€๐—Œ๐–พ ๐–ผ๐–บ๐–ฟé๐—Œ/๐–ป๐–บ๐—‹๐—Œ/๐—‰๐—Ž๐–ป๐—Œ/๐—„๐—‹๐—ˆ๐–พ๐—€๐–พ๐—‡ ๐–พ๐—‡ ๐–ป๐—‹๐—ˆ๐—Ž๐—๐–พ๐—‹๐—Œ ๐—‚๐—Œ ๐–พ๐—‹ ๐–พ๐–พ๐—‡ ๐—‰๐—‹๐–บ๐–ผ๐—๐—๐—‚๐—€ ๐–พ๐—‡ ๐–ฝ๐—‚๐—๐–พ๐—‹๐—Œ ๐–ป๐—‚๐–พ๐—‹๐—‰๐–บ๐—„๐—„๐–พ๐— ๐—Œ๐–บ๐—†๐–พ๐—‡๐—€๐–พ๐—Œ๐—๐–พ๐—…๐–ฝ.
๐–ง๐–พ๐— ๐–ป๐—‚๐–พ๐—‹๐—‰๐–บ๐—„๐—„๐–พ๐— ๐–ป๐–พ๐—Œ๐—๐–บ๐–บ๐— ๐—Ž๐—‚๐— ๐Ÿฆ ๐—๐–พ๐—‹๐—Œ๐–ผ๐—๐—‚๐—…๐—…๐–พ๐—‡๐–ฝ๐–พ ๐–ป๐—‚๐–พ๐—‹๐–พ๐—‡. ๐–ฎ๐—‰ ๐–ฝ๐–พ๐—“๐–พ ๐—†๐–บ๐—‡๐—‚๐–พ๐—‹ ๐—๐—ˆ๐—‹๐–ฝ๐–พ๐—‡ ๐–พ๐—‹ ๐–ฝ๐—Ž๐—Œ ๐Ÿช ๐–ญ๐–พ๐–ฝ๐–พ๐—‹๐—…๐–บ๐—‡๐–ฝ๐—Œ๐–พ ๐—ˆ๐—‡๐–ฝ๐–พ๐—‹๐—‡๐–พ๐—†๐—‚๐—‡๐—€๐–พ๐—‡ ๐—๐–พ๐—€๐–พ๐—…๐—‚๐—ƒ๐—„๐–พ๐—‹๐—๐—‚๐—ƒ๐–ฝ ๐—€๐–พ๐—๐—ˆ๐—…๐—‰๐–พ๐—‡.
๐–ฃ๐—Ž๐—Œ, ๐—‡๐–บ๐–บ๐—Œ๐— ๐–ฝ๐–บ๐— ๐—ƒ๐–พ ๐—„๐–บ๐—‡ ๐—€๐–พ๐—‡๐—‚๐–พ๐—๐–พ๐—‡ ๐—๐–บ๐—‡ ๐–ฝ๐–พ๐—“๐–พ ๐—๐–พ๐–พ๐—‹๐—…๐—‚๐—ƒ๐—„๐–พ ๐–ป๐—‚๐–พ๐—‹๐–พ๐—‡ ๐—„๐—Ž๐—‡ ๐—ƒ๐–พ ๐—ƒ๐–พ ๐–ฝ๐—Ž๐—Œ ๐—ˆ๐—ˆ๐—„ ๐—‡๐—ˆ๐—€ ๐–พ๐–พ๐—‡๐—Œ ๐—๐–พ๐–พ๐—… ๐—€๐—ˆ๐–พ๐–ฝ ๐—๐—ˆ๐–พ๐—…๐–พ๐—‡ ๐—ˆ๐—๐–พ๐—‹ ๐—๐–พ๐— ๐–ฟ๐–พ๐—‚๐— ๐–ฝ๐–บ๐— ๐—ƒ๐–พ ๐—๐–พ๐–พ๐—… ๐—๐–บ๐— ๐—๐—ˆ๐—‹๐–พ๐–ผ๐–บ ๐—ˆ๐—‡๐–ฝ๐–พ๐—‹๐—‡๐–พ๐—†๐–พ๐—‹๐—Œ ๐—Œ๐—๐–พ๐—Ž๐—‡๐—!

๐‘ด๐’๐’†๐’Š๐’•๐’† ๐’Ž๐’†๐’• ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•๐’†๐’๐’๐’†๐’ ๐’๐’‡ ๐’Œ๐’–๐’ ๐’‹๐’† ๐’๐’Š๐’†๐’• ๐’๐’๐’๐’Š๐’๐’† ๐’ƒ๐’†๐’•๐’‚๐’๐’†๐’? ๐‘บ๐’•๐’–๐’–๐’“ ๐’…๐’‚๐’ ๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’ƒ๐’†๐’“๐’Š๐’„๐’‰๐’•๐’‹๐’† ๐’๐’‚๐’‚๐’“ ๐‘ต๐’Š๐’Œ๐’Œ๐’Š ๐’๐’‡ ๐‘ฒ๐’‚๐’“๐’Š๐’, ๐’˜๐’Š๐’‹ ๐’”๐’•๐’‚๐’‚๐’ ๐’‚๐’๐’•๐’Š๐’‹๐’… ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’‹๐’–๐’๐’๐’Š๐’† ๐’Œ๐’๐’‚๐’‚๐’“!