Het WK voetbal 2022 volg je LIVE in Bar Club 188! Wij gaan 2 uur vóór alle wedstrijden van Oranje open! Voor alle andere landen ➡️ check het weekprogramma of neem contact met ons op🖤💛

Voorbereidingen: noodvoorziening én behind the bar #5

Gepubliceerd op 24 april 2021 om 22:31

Nieuwe bestickering, opruimen, schoonmaken, voorraden aanvullen en ga zo maar door. 

De afgelopen dagen zijn wij - met hulp van wat lieve vrienden en familie - alles op alles aan het zetten om jullie zo aangenaam mogelijk te kunnen ontvangen op ons terras. 

De beperkingen zijn fors! Daarom proberen wij zo creatief mogelijk om te gaan met de ruimte die er wel is. Zo zijn we de hele zaterdag bezig geweest met het creëren van een noodvoorziening, zodat bij regen onze gasten toch droog buiten kunnen zitten.

 

Daarnaast zijn we nog eens kritisch gaan kijken naar ons aanbod en dit heeft geresulteerd in onder andere een extra wisseltap voor zolang enkel het terras open mag.

 

Helaas is het door alle beperkingen voor ons financieel niet haalbaar om op maandag en dinsdag open te gaan. Voor het eerst in 47 jaar tijd zijn we daarom tijdelijk geen 7 dagen per week geopend. Zodra dit weer kan, staan we op de maandag en dinsdag ook weer voor jullie klaar! Mocht je nou graag wel op maandag of dinsdag willen komen borrelen op ons terras dan is dit mogelijk vanaf 8 personen. Wel even reserveren s.v.p. 🖤💛

Natuurlijk is er ook weer een nieuwe behind the bar waarin we jullie meenemen tijdens onze voorbereidingen, iets vertellen over onze trouwplannen en jullie meenemen in het ontstaan van een nieuw 188 kitchen gerecht.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.