Let op! Op woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 augustus zijn wij gesloten i.v.m. onze eigen bruiloft! ๐Ÿ’’ Op zaterdag 13 augustus staan wij vanaf 18:00 uur weer voor jullie klaar!

Aftellen!! Nog รฉรฉn nachtje slapen voor we ons terras openen

Gepubliceerd op 27 april 2021 om 17:40

๐™ˆ๐™ค๐™ง๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™จ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™š๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™ฏ๐™ค ๐™ซ๐™š๐™ง! ๐Ÿ˜

โ˜Ž๏ธ ๐‘๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐๐จ๐ž ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ข๐š ๐ŸŽ๐Ÿ”-๐Ÿ’๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ /๐ŸŽ๐Ÿ”-๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ•๐ŸŽ๐Ÿ•๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐จ๐Ÿ ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐๐ž๐ฎ๐ซ (๐ฆ๐ข๐ญ๐ฌ ๐ž๐ซ ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ ๐ข๐ฌ). ๐–๐ข๐ฃ ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐ง๐ž๐ง, ๐จ๐จ๐ค ๐›๐ข๐ฃ ๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ง.

• ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ฃ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ.
• ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ข๐˜ง๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ, ๐˜จ๐˜ข ๐˜ข๐˜ถ๐˜ฃ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.
• ๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ-๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ข๐˜ด ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต.
• ๐˜–๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜บ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ.

๐ƒ๐ž ๐ž๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ฉ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ซ๐ž ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐ ๐ž๐ณ๐ž๐ญ! ๐‡๐จ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ญ๐จ๐ญ ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ ๐จ๐ฉ ๐จ๐ง๐ฌ ๐Ÿ๐Ÿ–๐Ÿ– ๐“๐ž๐ซ๐ซ๐š๐ฌ! ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค

Woensdag 28 April zijn wij geopend vanaf 12:00 uur! โค

#Seeyouat188 #barclub188 #188terras #188athome #fanclub188 #club188 #bar188 #declub #houjehaags #supportyourlocals #thehague #denhaag #blijfgezond #staysafe