WE ARE BACK! 7 dagen per week kun je gezellig langs komen voor een (speciaal)biertje, borrelen, cocktails en natuurlijk een flinke dosis sport! Check ons weekprogramma voor alle events๐Ÿ’›๐Ÿ–ค

Aftellen!! Nog รฉรฉn nachtje slapen voor we ons terras openen

Gepubliceerd op 27 april 2021 om 17:40

๐™ˆ๐™ค๐™ง๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™จ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™š๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™ฏ๐™ค ๐™ซ๐™š๐™ง! ๐Ÿ˜

โ˜Ž๏ธ ๐‘๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐๐จ๐ž ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ข๐š ๐ŸŽ๐Ÿ”-๐Ÿ’๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ /๐ŸŽ๐Ÿ”-๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ•๐ŸŽ๐Ÿ•๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐จ๐Ÿ ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐๐ž๐ฎ๐ซ (๐ฆ๐ข๐ญ๐ฌ ๐ž๐ซ ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ ๐ข๐ฌ). ๐–๐ข๐ฃ ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐ง๐ž๐ง, ๐จ๐จ๐ค ๐›๐ข๐ฃ ๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ง.

• ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ฃ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ.
• ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ข๐˜ง๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ, ๐˜จ๐˜ข ๐˜ข๐˜ถ๐˜ฃ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.
• ๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ-๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ข๐˜ด ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต.
• ๐˜–๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜บ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ.

๐ƒ๐ž ๐ž๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ฉ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ซ๐ž ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐ ๐ž๐ณ๐ž๐ญ! ๐‡๐จ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ญ๐จ๐ญ ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ ๐จ๐ฉ ๐จ๐ง๐ฌ ๐Ÿ๐Ÿ–๐Ÿ– ๐“๐ž๐ซ๐ซ๐š๐ฌ! ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค

Woensdag 28 April zijn wij geopend vanaf 12:00 uur! โค

#Seeyouat188 #barclub188 #188terras #188athome #fanclub188 #club188 #bar188 #declub #houjehaags #supportyourlocals #thehague #denhaag #blijfgezond #staysafe