Het WK voetbal 2022 volg je LIVE in Bar Club 188! Wij gaan 2 uur vóór alle wedstrijden van Oranje open! Voor alle andere landen ➡️ check het weekprogramma of neem contact met ons op🖤💛

GOOD TO BE BACK!

Gepubliceerd op 28 april 2021 om 19:08

JA! WE MOCHTEN WEER💪🍻
Wat was het een heerlijke dag en wat was het fijn om jullie weer te zien!

Vers getapte biertjes, gelach en plezier op het terras, borrelplanken, bitterballen, burgers, cocktails, shotjes en special coffees ze kwam allemaal voorbij. Wat was dat genieten.

Daar bovenop natuurlijk ook de 188 kitchen die gewoon door blijft gaan! 32 maaltijden: helemaal geweldig!🖤💛

We hopen de komende tijd nog velen van jullie te mogen ontvangen! Reserveren kan aan de deur of vooraf via de knoppen op de website (onderaan en in de zijbalk)📲.

Onze kaart wordt nog wat uitgebreid vanaf volgende week dus houdt zeker onze socials en site in de gaten 👀.

Good to be back ❤. Dankzij jullie kunnen we dit blijven doen 😘

Liefs,