Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vóór de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Bar Club 188 bij Editie NL!

Gepubliceerd op 29 mei 2021 om 00:11

Vandaag kwam Editie NL langs in Bar Club 188! Het is een mooi item geworden over het kunnen kijken van voetbal [o.a. EK] in de kroeg!

Dit in verband met het goede nieuws dat vanaf 5 juni wij onze deuren weer mogen openen!  🥳🥳 De vraag is nog of we inderdaad voetbal uit mogen zenden en of jullie aan de bar mogen zitten. Al met al, toch weer een stap vooruit en wij staan te springen om jullie weer binnen te mogen ontvangen 😍.

Als de definitieve regels bekend zijn, plaatsen wij weer een update over hoe we alles vorm kunnen gaan geven 💛🖤

Dat was leuk met Editie NL! 💛🖤 De eerste goede berichten vanuit het kabinet zijn er 😍🥳, nu hopen dat we samen ook het Nederlands elftal kunnen kijken! 🧡🇳🇱 We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen niet wachten om jullie binnen weer te mogen verwelkomen! 🍻❤ #Seeyouat188 #5juni #barclub188 #188terras #maarookbinnen #fanclub188 #thehague #denhaag #houjehaags #supportyourlocals #editienl #horeca #HupindeClub #onsoranje #ek2020 #ek2021 #versoepelingen #rtl4

Posted by Bar Club 188 on Friday, May 28, 2021

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.