WE ARE BACK! 7 dagen per week kun je gezellig langs komen voor een (speciaal)biertje, borrelen, cocktails en natuurlijk een flinke dosis sport! Check ons weekprogramma voor alle events💛🖤

BYE BYE 1.5 METER. De club is weer de club!

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 15:04

Na ruim 1,5 jaar is het zover! De Club ziet er van binnen eindelijk weer uit als De Club! Wat was het genieten zaterdag en zondag. Alle tv's en het groot scherm weer in gebruik. Een overdosis aan voetbal, formule 1, tennis en andere sporten! De pooltafel is weer in gebruik genomen én onze spelletjeskast is terug. 

 

Hoe fijn was het ook om weer een volle bar te hebben, mensen door de zaak te zien lopen, stoelen bij te zien trekken om aan te schuiven bij hun vrienden en vooral ook om te zien dat er weer meer reuring in de tent is! :) 

 

Dankzij de versoepeling kunnen we ook weer onze evenementen op gaan starten! Alle zaterdagen van oktober zitten al vol! Houd onze facebook, Het weekprogramma en onze Evenementen pagina goed in de gaten. Wij zijn weer helemaal klaar om Bar Club 188 weer de kroeg te laten zijn waar écht altijd wat te doen of te beleven is! 

 

Tot snel lieve clubfamilie!

 

#seeyouat188


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.