Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vรณรณr de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Per 19 december weer gesloten vanwege coronamaatregelen Nederlandse overheid

Gepubliceerd op 19 december 2021 om 22:15

Vanwege nieuwe coronamaatregelen zijn wij gedwongen om per 19 december 2021 onze deuren opnieuw te sluiten. Ondanks de enorme klappen van de afgelopen 2 jaar blijven we onverminderd doorgaan: op 8 januari organiseren wij weer een 188 QUARANTAINE QUIZ,  188 kitchen blijft doorgaan, er zijn 188 Pakketten en we zijn alweer aan het brainstormen over wat we nog meer gaan doen! Lees er alles over op de pagina Clubnieuws en volg onze social media kanalen voor al onze updates. Samen sterk๐Ÿ–ค๐Ÿ’›.

Stay safe!

Liefs,

Nikki & Karin

Bar Club 188

hier om een tekst te typen.