Het WK voetbal 2022 volg je LIVE in Bar Club 188! Wij gaan 2 uur vóór alle wedstrijden van Oranje open! Voor alle andere landen ➡️ check het weekprogramma of neem contact met ons op🖤💛

De dartcompetitie start weer op 7 maart!

Gepubliceerd op 20 februari 2022 om 16:39

YES! Onze 9 dartteams kunnen weer in actie komen!

 

Bericht van de dartbond:

De eerste competitiehelft zal worden uitgespeeld.
– De competitie wordt herstart op maandag 7 maart. Wij verzoeken alle teams met uitgestelde wedstrijden om deze de komende twee weken in te halen.
– Voor de horeca gelden de normale openingstijden, de competitiewedstrijden zullen dus weer om 21:00 uur aanvangen.
– Ter compensatie voor het vervallen van de tweede competitiehelft, zal de helft van de betaalde contributie voor seizoen 2021-2022 worden terugbetaald.
– Uitstellen van wedstrijden is tot aan de laatste competitieweek mogelijk, alle wedstrijden van de laatste competitieweek moeten uiterlijk in die week gespeeld worden. Eerder spelen is ook mogelijk.
– In de weken met doordeweekse feestdagen en de weken van 28 maart t/m 1 april en 9 t/m 13 mei is het mogelijk om wedstrijden in te halen of eerder te spelen.
– Op de eindstand van de eerste competitiehelft is de promotie- / degradatieregeling uit het wedstrijdreglement D.S.W.N. versie september 2021 van toepassing, met uitzondering van de nacompetitie. Wij zullen jullie zo snel mogelijk berichten of en zo ja, wanneer deze doorgaat. Na afloop van de competitie zullen wij divisiekampioenschappen organiseren, de datum(s) hiervan zullen wij ook zo snel mogelijk communiceren.
– Na afloop van de competitie organiseren wij een zomercompetitie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.