top of page
Black Gewassen Muur

EVENEMENTEN

In Bar Club 188 is altijd wat te doen! Van quiznights en darttoernooien tot themafeesten, songfestivalparty's , klaverjastoernooien en Boozy Bingo's. Klik op het evenement voor meer informatie!

NB. Ook tijdens boekingen zijn wij voor al onze gasten geopend.

Highlight!

Kijk je natuurlijk in Bar Club 188!_edited.jpg
Aanbod

Pubquiz

Meermaals per jaar organiseren wij onze eigen , zelfgemaakte, en zeer populaire quiznights!

 

Lees er alles over op onze Pubquiz Pagina

Voor de eerstvolgende pubquiz check onze quiz pagina

Herrie in de Club!

Een aantal keer per jaar gaan we in De Club helemaal los zonder geluidsnorm! De remmen kunnen dan écht los en dat laten wij ons geen tweede keer zeggen. Karaoke, DJ's, bands, themafeesten! Dat komt zoal voorbij. Check de agenda voor de volgende herrie in de club!

De eerstvolgende Herrie in de Club is nog niet gepland en afhankelijk van onze boekingen

Oktoberfest in 188

Dikke t.. Kartoffelsalat! Ehh.. TAPPEN, natuurlijk! Dat doen we met Oktoberfest. Elk jaar knallen we de halve liters in de aanbieding, trekken we onze dirndls uit de kast en draaien we snoeihard Duitse Schlagers. Ook de sauerkraut, bratwurst en Schnitzels zijn aanwezig. Sind sie dabei!? --> 8 oktober 2022!

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Karin's Carnaval

Met een Brabander in huis kan dit feestje natuurlijk niet ontbreken! Elk jaar vieren wij de week voor de echte carnaval Karin's Carnaval in Den Haag! Er is geen betere manier om alvast warm te draaien voor het mooiste feestje van  het Zuiden!

In 2024 de dartkoppeltoernooi editie. Kom je verkleed naar het toerooi, betalen wij jouw isnchrijfgeld.

Paas &  Nieuw

Oliebollen met oudjaar? Nee, dat is zo standaard! Wij vieren op Eerste Paasdag Paas & Nieuw met oud-Hollandse spelletjes, oliebollen en om 12 uur een glaasje bubbels van het huis! Mis het niet!

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Live music

De LIVE muziek is bij ons terug van weg geweest. Van solo-artiesten, tot hele bands. Eens in de zoveel tijd geniet je bij ons van live muziek. Houd onze evenementenkalender in de gaten.

Op zaterdag 6 mei hebben we weer LIVE muziek van David Rees & Remy Meijer. Dave & Remy spelen samen bekende meezingers

Klaverjastoernooien

Met enige regelmaat organiseren wij in Bar Club 188 een klaverjastoernooi. Gezelligheid gegarandeerd! 

Inschrijven kan via WhatsApp of aan de bar.  Houd de agenda en facebook in de gaten voor de eerstvolgende editie.

Meer informatie over onze klaverjastoernooien, vind je op onze toernooien pagina

Het Nederlands Elftal

Het EK kom er alweer aan! ALLE wedstrijden van Bar Club 188 is de place to be in Den Haag om het Nederlands elftal te volgen!

Oranje kijk je bij ons LIVE op GROOT scherm en 5 tv's! Bij elk doelpunt voor het Nederlands elftal krijg je van ons een GRATIS Amsteltapje.

Lees meer 

Planning:

- 22 maart '24 (friendly): Nederland - Schotland

- 26 maart: Duitsland - Nederland (friendly)

- 16 juni 2024: Nederland - Polen

- 21 juni: Nederland - Frankrijk

- 25 juni: Nederland Oostenrijk

Christmas Eve Party!

Traditiegetrouw luiden we de feestdagen samen in in Bar Club 188 met onze eigen Christmas Eve party! Gratis Glühwein, hapjes, gezellige (kerst)muziek en onze Nik & Kaar in passende kerstoutftfits. Eén van de gezelligste avonden van het jaar. Mis het niet! 24 december vier je kerstavond in de club. 

Ook dit jaar staat de Xmas Eve party weer gepland op 24 december

Themafeesten

90's party's, Carnaval (elk jaar), Halloween  en meer. Een aantal keer per jaar organiseren wij de leukste themafeesten.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Songfestivalparty

Het Songfestival zenden wij elk jaar LIVE uit met op de finaledag een heuse songfestivalparty, inclusief songfestival bingo, mooie (roze) outfits, een blinde poule en gratis shots voor wie verkleed komt. Lachen, gieren, brullen!

Dit jaar is de songfestival party op zaterdag 11 mei

Darttoernooien

Zo'n 6x per jaar organiseren wij een darttoernooi in  Bar Club 188. Dit doen we in de vorm van een koppeltoornooi én ongeveer 1x per jaar een single toernooi. Check de agenda en onze Facebook voor het eerstvolgende toernooi.

Meer informate over onze darttoernooien vind je op onze toernooien pagina.

Sports on Sunday!

Natuurlijk kun je bij ons op elke dag sport kijken en zenden we héél veel sporten uit, maar zondag is en blijft een echte sportdag. Tijdens het eredivisie seizoen gaan we al om 12:00 uur open, zodat je niets hoeft te missen. Check ons weekprogramma om te zien welke wedstrijden we uitzenden.

Voetbal, GP Formule 1, darts tennis, wielrennen, boksen, handbal en zoveel meer, inclusief premier league, rugby en cricket

Nieuwjaarsborrel

Elk jaar op 1 januari houden we een gezellige Nieuwjaarsborrel in Bar Club 188! Het eerste drankje is van ons, er zijn hapjes, gezellige muziek en volop tijd om iedereen de beste wensen te wensen en bij te kletsen over de feestdagen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Verjaardag van de Club

De Club bestaat al sinds 18 maart 1974 en dat mag gevierd worden. Elk jaar verzinnen we een klein of groot evenement voor deze dag!

In 2024 komt er een prachtig jubileuma an. Club 188 bestaat dan namelijk 50 jaar! Houd onze socials en website in de gaten voor updates over hoe we dit gaan vieren

Koningsnach/ -dag in 1-8-8

Op 26 en 27 april vieren ook wij een Oranje feestje met leuke acties! Houd onze socials in de gaten voor de planning van dit jaar!

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

planningev

Actuele evenementenplanning

NB. Wij doen nooit aan besloten feesten of boekingen. Onze gasten zijn altijd welkom. Met onze rijke ervaring zijn wij prima in staat om onderscheid te maken tussen de groep die bij de boeking hoort en andere gasten. Uiteraard hanteren wij bij een grote boeking wel VOL = VOL met gegarandeerde toegang voor de gasten van de boeker(s). Om deze reden betaal je binnen onze openingstijden nooit locatiekosten. 

Datum
Event
Inschrijven?
25/06/2024
EK 2024! 18:00 uur. Nederland - Oostenrijk, GRATIS Amsteltapje bij elk doelpunt voor NL.
No
29/06/2024
EK 2024: 21:00 uur. Germany vs. Denmark
No
29/06/2024
EK 2024: 18:00 uur. Switzerland vs. Italy
No
30/06/2024
EK 2024: 21:00 uur - NTB
No
30/06/2024
EK 2024: 18:00 uur - NTB
No
01/07/2024
EK 2024: 18:00 uur: Frankrijk vs. België
No
01/07/2024
EK 2024: 21:00 uur: NTB
No
02/07/2024
EK 2024: 21:00 uur - NTB
No
Page 1 of 3
bottom of page