top of page
nieuwjaar
Caraval
david
bingo
Patrick

Themafeesten - en evenementen   in Bar Club 188

Bekijk onze evenementen pagina om te zien wanneer de eerstvolgende toernooien  gepland staan.

Regelmatig worden er in Bar Club 188 Den Haag evenementen en themafeesten georganiseerd. Denk aan ons jaarlijks terugkerende Karin's Carnaval, Paas & Nieuw, Oktoberfest, de songfestivalparty, x-mas eve party, Halloween en jaarlijks wisselende themafeesten. Op deze pagina lees je er alles over!

Nieuwjaarsborrel

Traditiegetrouw organiseren we elk jaar op 1 januari onze nieuwjaarsborrel met gezellige muziek, een eerste drankje van het huis, lekkere hapjes en natuurlijk de tijd en ruimte om met elkaar het nieuwe jaar goed te starten.

Karin's Carnaval

Je kunt Karin wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit Karin ;-). Daarom vieren we elk jaar in Bar Club 188 Karin's Carnaval. Uiteraard is de bedoeling dat je verkleed komt, draaien we de leukste carnavalskrakers en aprèsski-hits en zakken we samen ff lekker door!

Dit jaar stond Karin's Carnaval gepland op zaterdag 25 februari. 

Boozy Bingo

In Bar Club 188 koppelen we met enige regelmaat één van onze evenementen aan een Boozy Bingo! Je krijgt van ons GRATIS een lootje bij elk drankje dat je bestelt. 

Gedurende de avond trekken we meerdere lootjes waarmee je toffe, gekke, grappige en leuke prijzen kunt winnen.

Geen entree, geen verborgen kosten. Gewoon heel veel plezier ;-).

St. David's Day

For all our Welsh friends: we celebrate St. David's Day with you. We'll make sure to get some dafodills, great drink deals and of course some lovely snacks.

St. Patrick's Day

For all of our Irish friends we celebrate st. Patrick's Day with you! 

We'll provide some great music, amazing drink deals and of course a great environment to celebrate St. Patrick's day.

Paas & Nieuw

Een decennia-oude traditie in Bar Club 188: Paas & Nieuw. 

Oliebollen en bubbels met Pasen, jazeker! Wij doen graag ons eigen ding. Op eerste Paasdag spelen we oud-Hollandse spelletjes, borrelen we, lachen we en toosten we om 00:00 uur met een glas bubbels van het huis en een overheerlijke oliebol. Gewoon omdat het kan!

Songfestivalparty

Elk jaar is het Eurovisie Songfestival weer een hele happening: de hartjes handen, douze points, wapperende vlaggetjes en knipogen vliegen je om de oren. 

Er is dan ook niets leuker om samen de finale van het Songfestival te kijken, tijdens onze Eurovision Party! De roze loper ligt uit, iedereen die iets rozes aantrekt krijgt van ons een gratis shotje, de beste outfit wint een prijs en we hebben een blinde poule, songfestival bingo en natuurlijk volop lekkers te drinken. Tussen de finale en de uitslag draaien we uiteraad de songfestival klassiekers en heerlijke meezingers. 

GRATIS toegang! (p.s. op dinsdag en donderdag zenden we ook de halve finales uit).

Summerfest @ 188

De hele zomervakantie lang in Bar Club 188 elke week een zomerse actie! Geniet van een heerlijk glas Sangria, scoor een mooie cocktaildeal of sluit de zomer af met onze befaamde boozy bingo!

Oktoberfest

Halve liters in de aanbieding, Bratwurst, Schnitzels, Sauerkraut en Kartoffelsalat. Deutsche Schläger, apresski Musik, dirndls en lederhosen. Ook Oktoberfest vieren we in Bar Club 188!

Halve liters bier voor slechts €4,- , gratis entree en geen geluidsnorm. Bis Bald Freunden!

Halloween @ 188

Info volgt

X-mas Eve Party

Info volgt

Herrie in de Club

Info volgt

Pasen
Eurovisie
summer
oktober
halloween
xmas
geluidje
bottom of page