• WE MOGEN WEER! Wij staan te trappelen om jullie weer te ontvangen.
  • Reserveren is niet nodig, kom lekker aanwaaien! (Vol = Vol)

Jouw borrel of feest in Bar Club 188

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Direct naar: arrangementen

 

Heb je iets te vieren en geen zin in alle rommel thuis, de stress van de juiste hoeveelheid inkopen doen en de vraag of je al die mensen thuis wel kwijt kunt? Wil je optimaal kunnen genieten van jouw feestje of het feest dat je voor iemand organiseert? Vier het dan in Bar Club 188! Voor ieder budget hebben wij wat te bieden! Van verjaardagen, jubilea, trouwfeesten, recepties, surprise party's, kerstborrels tot baby shpwers, quiznights en bedrijfsborrels.

 

Je betaalt bij ons niets voor de locatie én bovendien krijg je vanaf 15 personen 10% korting op de drankrekening! Als je graag wat te eten erbij wil dan kunnen we dat natuurlijk in het totaalpakket meenemen. Bekijk snel wat onze basisarrangementen zijn. Uiteraard kun je ook aan ons doorgeven wat voor genre muziek jouw voorkeur heeft en zorgen wij voor een feestelijke aankleding. 

 

Je kunt bij ons terecht voor een (bedrijfs- of verenigings-)borrel. Ook hiervoor geldt dat wij verschillende mogelijkheden bieden wat betreft de arrangementen. Onze partyplanner Nikki denkt graag met je mee en kan je alles vertellen over wat de mogelijkheden zijn! 
Kom gerust even langs of neem contact op om jouw wensen te bespreken. 


Openingstijden zijn flexibel!

Mocht je jouw feestje of borrel graag vóór onze officiële openingstijden willen laten beginnen. Laat dit dan even weten! In overleg is er bij ons veel mogelijk en waar het kan, passen wij onze openingstijden aan. Het is dan wel belangrijk dat wij dit uiterlijk twee dagen van tevoren weten. 

Nieuw! QUIZ op maat.

Ben jij degene die dit jaar het familie-uitje, vriendendag of de bedrijfsborrel mag organiseren? Of heb je gewoon zin om met een groep wat leuks te gaan doen? Boek bij ons vanaf 15 personen een quiz op maat! De ideale activiteit om met een groep aan deel te nemen. Meer weten? Hier lees je er meer over!

 

Ben je met een kleinere groep? Doe dan gezellig een keer mee aan   onze befaamde quiznight!