Het WK voetbal 2022 volg je LIVE in Bar Club 188! Wij gaan 2 uur vóór alle wedstrijden van Oranje open! Voor alle andere landen ➡️ check het weekprogramma of neem contact met ons op🖤💛

Over Bar Club 188


"Bar Club 188, een buurtcafé in de grote stad! Een sfeervolle bruine kroeg, waarin iedereen welkom is. Het maakt niet uit of je alleen komt of met een groep(je); bij ons is er voor ieder wat wils."

BAR Club 188 Den Haag

Wie wij zijn

Nico & Petra © Sandra Uittenbogaart

Bar Club 188 is een gezellige, authentieke bruine kroeg in een fris jasje in het Bezuidenhout in Den Haag. In 1974 werd dit café opgericht door Nico Schenkeveld, later kwam zijn vrouw Petra erbij. Zij hebben de zaak ruim 40 jaar gerund. 

 

Nikki & Karin

In 2018 nam hun dochter Nikki, die al jong begon als 'chef mosterd', de kroeg volledig over na 10 jaar mede-eigenaarschap. Nico en Petra zijn natuurlijk wel nog vaak te vinden aan of achter de bar en inmiddels is de vriendin van Nikki, Karin, ook niet meer achter de bar weg te slaan. Een echte familiebedrijf met een rijke geschiedenis dus!

 

In “De Club” - zoals het veelal genoemd wordt door onze vaste gasten - kun je terecht voor een gezellig avondje uit met de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dartbaan, spelletjeskast of pooltafel.

Het WK voetbal 2014 in Bar Club 188 

Op de vijf schermen (4 tv's en 1 groot scherm) kun je live voetbal volgen uit zowel de Eredivisie als de bekendste buitenlandse competities (zoals Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga et cetera). Uiteraard volg je alle wedstrijden van Oranje bij ons LIVE! Je krijgt zelfs bij ieder doelpunt voor Nederland een gratis Amstel tapje. Ook worden de grote darttoernooien en Formule 1 uitgezonden. Evenals andere (populaire) sporten, zoals rugby, tennis, wielrennen, Olympische spelen, boksen et cetera. In 2019 werd 'De Club' verkozen tot "De beste bruine kroeg van Den Haag" dankzij de stemmen van onze (vaste) bezoekers. In 2021 werden we opnieuw verkozen tot beste kroeg van de gemeente Den Haag bij de Nederlandse Horecaprijzen en eindigden we in de top 5 van alle Haagse Horecaondernemingen tijdens de Haagse Horeca Awards,

Iets waar we trots op en dankbaar voor zijn! 

 

Het Haags Kampioenschap 30 seconds in Bar Club 188

Er worden regelmatig allerlei evenementen georganiseerd wat Bar Club 188 uniek maakt in de omgeving en in zijn soort. Doordeweeks wordt  de dartbaan druk bezet door de negen dartteams die uitkomen voor onze kroeg en is er alle ruimte om een potje te komen poolen of lekker te borrelen. Met meer dan 25 speciaalbieren, ruim 15 soorten whisky, meer dan 50 shots en voor de B(rakke k)OB voldoende frisdranken in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Maak je borrel compleet met iets van onze borrelkaart.

Herrie in de Club: Jungle Party 6 juli 2019 in Bar Club 188

Ook kun je bij ons terecht voor feesten, partijen en (bedrijfs)borrels. Zelfs babyshowers behoren tot de mogelijkheden 😉. De eigenaresse – en tevens partyplanner – denkt graag mee in de mogelijkheden om het feest of de borrel aan te laten sluiten bij jouw wensen. Op de Borrels en feesten pagina kun je alvast bekijken wat ons basisaanbod is. Natuurlijk mag je altijd contact opnemen om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken. Dit kan telefonisch, per mail, via de website of onze facebookpagina én je kunt natuurlijk altijd even binnen stappen.

Christmas Eve Party 24 december 2018 in Bar Club 188

Bar Club 188 is een kroeg voor jong en oud, voor individuen en voor  (grote) groepen, voor vrienden- en bedrijfsuitjes, voor sportverenigingen en voor studenten, voor expats en toeristen enzovoorts; kortom een kroeg voor iedereen! Je kunt hier prima in je eentje binnen stappen: er is altijd wel iemand in voor een praatje en een dolletje, maar als je daar geen behoefte aan hebt is dat geen enkel probleem!  'Whatever floats your boat'. Zolang jij aan het einde van je bezoek met een glimlach naar buiten gaat, zijn wij blij!