Let op! Wij zijn gesloten vanwege COVID-19 maatregelen. Check onze Facebook en ons "Shutdown Journaal" voor onze acties en events <3

Over Bar Club 188

BAR Club 188 Den Haag


"Bar Club 188, een buurtcafé in de grote stad! Een sfeervolle bruine kroeg, waarin iedereen welkom is. Het maakt niet uit of je alleen komt of met een groep(je); bij ons is er voor ieder wat wils."

Wie wij zijn

Bar Club 188 is een gezellige, authentieke bruine kroeg in het Bezuidenhout in Den Haag. In 1974 werd dit café opgericht door Nico Schenkeveld, later kwam zijn vrouw Petra erbij. Zij hebben de zaak ruim 40 jaar gerund. In 2018 nam hun dochter Nikki, die al jong begon als 'chef mosterd', de kroeg volledig over na 10 jaar mede-eigenaarschap. Nico en Petra zijn natuurlijk wel nog vaak te vinden aan of achter de bar. Een echte familiebedrijf met een rijke geschiedenis dus!

 

In “De Club” - zoals het veelal genoemd wordt door onze vaste gasten - kun je terecht voor een gezellig avondje uit met de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dartbaan, spelletjeskast of pooltafel. Op de vier schermen kun je live voetbal volgen uit zowel de Eredivisie als de bekendste buitenlandse competities (zoals Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga et cetera). Uiteraard volg je alle wedstrijden van Oranje bij ons LIVE! Je krijgt zelfs bij ieder doelpunt voor Nederland een gratis Amstel tapje. Ook worden de grote darttoernooien en Formule 1 uitgezonden. In 2019 werd 'De Club' verkozen tot "De beste bruine kroeg van Den Haag" dankzij de stemmen van onze (vaste) bezoekers. Iets waar we trots op en dankbaar voor zijn! 

 

Er worden regelmatig allerlei evenementen georganiseerd wat Bar Club 188 uniek maakt in de omgeving en in zijn soort. Doordeweeks wordt  de dartbaan druk bezet door de zeven dartteams die uitkomen voor onze kroeg en is er alle ruimte om een potje te komen poolen of lekker te borrelen. Met meer dan 18 speciaalbieren, ruim 15 soorten whisky, meer dan 50 shots en voor de B(rakke k)OB voldoende frisdranken in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Maak je borrel compleet met iets van onze borrelkaart.

 

Ook kun je bij ons terecht voor feesten, partijen en (bedrijfs)borrels. Zelfs babyshowers behoren tot de mogelijkheden 😉. De eigenaresse – en tevens partyplanner – denkt graag mee in de mogelijkheden om het feest of de borrel aan te laten sluiten bij jouw wensen. Op de Borrels en feesten pagina kun je alvast bekijken wat ons basisaanbod is. Natuurlijk mag je altijd contact opnemen om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken. Dit kan telefonisch, per mail, via de website of onze facebookpagina én je kunt natuurlijk altijd even binnen stappen.