NIEUW AANBOD! 188 Kitchen, borrelpakketten, online quizzen en meer! Stay tuned! Volg onze socials <3.

Bereikbaarheid en openingstijden.

Bar Club 188 is gelegen in het Bezuidenhout, Den Haag. Onze kroeg is goed bereikbaar met het OV en eigen vervoer (zie hieronder). Parkeren is tijdens onze openingstijden altijd gratis!

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 16:00 - 01:00 uur
Vrijdag 16:00 - 02:00 uur
Zaterdag 12:00 - 02:00 uur
Zondag 12:00 - 01:00 uur

LET OP! Vanaf 14 oktober 22:00 uur moet alle horeca de deuren helaas weer sluiten. Dit geldt dus ook voor ons. Wij zullen niet stilzitten. Houd onze socials in de gaten voor updates <3

* NB. openingstijden kunnen afwijken, zie Contact & openingstijden.

In overleg kunnen wij eerder open gaan voor boekingen voor groepen vanaf 8 personen. Neem hiervoor even telefonisch contact op (na 13:00 uur).
Op eerste en tweede kerstdag en op oudjaarsdag zijn wij gesloten.

 

Afwijkende openingstijden

Bar Club 188 is het 7 dagen per week geopend! Er zijn slechts 3 dagen per jaar waarop wij gesloten zijn: 1e en 2e kerstdag en oudjaarsdag.

 

Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt te staan, is het handig om te vermelden dat de openingstijden bij uitzondering af kunnen wijken. Dit is terug te lezen op onze Facebook pagina en in het weekprogramma.

 

Houd in ieder geval rekening met:

  • Het voetbalprogramma: als er geen Eredivisie gespeeld wordt, openen wij op zondag om 14:00 uur. Als Oranje speelt, kan het zijn dat we op die dag eerder open gaan. 
  • Evenementen: tijdens sommige evenementen gaan wij eerder of later open.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen, acties en het laatste clubnieuws!

* indicates required

Neem contact met ons op

Als je een borrel of feest wil boeken, kan in overleg eerder geopend worden. Neem voor meer informatie contact met onze partyplanner Nikki op. Dit kan onder andere via onderstaand contactformulier,  Facebook, telefonisch, de chatbox op onze site (rechts onderin) óf kom gezellig langs om je wensen te bespreken. 

 

#seeyouat188

#seeyouat188