Bereikbaarheid en openingstijden.

Bar Club 188 is gelegen in het Bezuidenhout, Den Haag. Onze kroeg is goed bereikbaar met het OV en eigen vervoer (zie hieronder). Parkeren is tijdens onze openingstijden altijd gratis!

Neem contact met ons op

Als je een borrel of feest wil boeken, kan in overleg eerder geopend worden. Neem voor meer informatie contact met onze partyplanner Nikki op. Dit kan onder andere via onderstaand contactformulier,  Facebook, telefonisch, de chatbox op onze site (rechts onderin) óf kom gezellig langs om je wensen te bespreken. 

 

#seeyouat188

Afwijkende openingstijden

Omdat wij jullie zo gemist hebben én iedereen de ruimte willen geven om gezellig langs te komen, hanteren wij van 1 juni 2020 tot minimaal 1 september 2020 ruimere openingsuren 🤩.

Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt te staan, is het handig om te vermelden dat de openingstijden bij uitzondering af kunnen wijken. Dit is terug te lezen op onze Facebook pagina en in het weekprogramma.

Houd in ieder geval rekening met:

  • Het voetbalprogramma: als er geen Eredivisie gespeeld wordt, openen wij op zondag om 14:00 uur. Als Oranje speelt, kan het zijn dat we op die dag eerder open gaan. 
  • Evenementen: tijdens sommige evenementen gaan wij eerder of later open.

#seeyouat188

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen, acties en het laatste clubnieuws!

* indicates required