Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vóór de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Bereikbaarheid en openingstijden.

Bar Club 188 is gelegen in het Bezuidenhout, Den Haag. Onze kroeg is goed bereikbaar met het OV en eigen vervoer (zie hieronder). Parkeren is tijdens onze openingstijden altijd gratis!

Aangepaste Openingstijden 

*bij Engelse toppers (Premier League) openen we op zaterdag om 13:00 uur.

* als er geen eredivisie is, openen wij op zondag om 14:00 uur.


In overleg kunnen wij eerder open gaan voor boekingen voor groepen vanaf 8 personen. Neem hiervoor even telefonisch contact op (na 13:00 uur).
Op eerste en tweede kerstdag en op oudjaarsdag zijn wij gesloten.

 

Afwijkende openingstijden

Bar Club 188 is het hele jaar 7 dagen per week geopend! Er zijn slechts 3 dagen per jaar waarop wij gesloten zijn: 1e en 2e kerstdag en oudjaarsdag.

Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt te staan, is het handig om te vermelden dat de openingstijden bij uitzondering af kunnen wijken. Dit is terug te lezen op onze Facebook pagina en in het weekprogramma.

Houd in ieder geval rekening met:

  • Het voetbalprogramma: als er geen Eredivisie gespeeld wordt, openen wij op zondag om 14:00 uur. Als Oranje speelt, kan het zijn dat we op die dag eerder open gaan. 
  • Evenementen: tijdens sommige evenementen gaan wij eerder of later open.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen, acties en het laatste clubnieuws!

* indicates required

Neem contact met ons op

Als je een borrel of feest wil boeken, kan in overleg eerder geopend worden. Neem voor meer informatie contact met onze partyplanner Nikki op. Dit kan onder andere via onderstaand contactformulier,  Facebook, telefonisch, de chatbox op onze site (rechts onderin) óf kom gezellig langs om je wensen te bespreken. 

 

#seeyouat188

#seeyouat188