Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vóór de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Poolen, darten, Live Voetbal, Formule 1,  Darts en andere sporten

Bij ons kun je alle eredivisie wedstrijden volgen op groot scherm en 4 televisies.  Daarnaast zenden wij veel buitenlandse competities en de wedstrijden in de Europa League en Champions League uit. Uiteraard zenden we het EK en WK tevens uit. In het weekprogramma kun je lezen welke wedstrijden er bij ons te zien zijn.

 

Natuurlijk zenden wij ook alle wedstrijden van het Nederlands elftal uit. Mooie bijkomstigheid.. Bij ieder doelpunt voor Oranje krijg je een Amstel tapje van het huis.

 

Tevens zenden wij de Formule 1 GP, grote darttoernooien en andere (grote) sportwedstrijden uit. Op verzoek - wanneer het programma het toelaat - kan jouw favoriete sport uitgezonden worden. Vraag even naar de mogelijkheden aan de bar!

Be your own DJ

Niets leuker dan jouw kroegavond compleet maken met jouw favoriete muziek!
Dat kan bij ons in Bar Club 188 met de Xenox selector app.
Deze applicatie is gekoppeld aan ons muzieksysteem, waardoor je simpel via je mobiele telefoon een liedje kunt toevoegen aan onze afspeellijst. Kortom: De jukebox van vroeger in een modern jasje!

 

Hoe werkt het?

Dowload de Xenox selector app via iTunes of de google play store.
Stem op jouw favoriete nummers of zoek jouw favoriete nummer op.

Geniet!

p.s. natuurlijk kun je ook nog steeds gewoon bij ons aan de bar een nummer aan vragen.

Pooltafel

*m.u.v. dagen waarop het poolbiljart dicht is vanwege evenementen

 

Wij beschikken over een mooie pooltafel waar iedereen gebruik van kan en mag maken. In het Bezuidenhout is Bar Club 188 de enige kroeg waar je lekker een potje kunt poolen. Het laken wordt regelmatig vernieuwd en er zijn keus genoeg.  De pooltafel is in principe elke dag beschikbaar om op te spelen*.Mocht de tafel bezet zijn wanneer jij binnenkomt, spreek dan even met degenen die aan het spelen zijn af wanneer er gewisseld kan worden.

Poolen is een leuk tijdverdrijf en voor velen een gezellige manier om ontspannen een spelletje te spelen. Mocht je het leuk vinden om meer in competitieverband te spelen: wij zijn op zoek naar leuke teams of mensen die zich willen aansluiten bij een team voor het doorzetten van onze poolcompetitie op de woensdagavond. Interesse? Neem even contact met ons op.

 

 

Dartbaan

Onze dartbaan beschikt over twee dartborden die regelmatig vernieuwd worden. De gehele dartbaan is in de herfst van 2022 opgeknapt en ziet er weer tiptop(s) uit! Natuurlijk hebben wij achter de bar ook dartpijlen klaar staan voor wie spontaan een potje wil gaan darten.  

 

Bovendien hebben we de mogelijkheid om uit te breiden naar een derde dartbaan. Ideaal voor toernooien die we regelmatig organiseren (zie Evenementen). 

 

Doordeweeks wordt de dartbaan druk bezet door één van onze negen dartteams. 

 

Op de woensdag en donderdag hebben we momenteel voor seizoen 2021-2022 nog plekken vrij voor een dartteam. Interesse? Neem even contact op met Nikki (aan de bar, via onze website, via Facebook of bel even).

Wil je een middag of avondje komen darten? Neem contact met ons op om een baan te reserveren! 

Keuken 

In Bar Club 188 bieden wij ook de mogelijkheid om wat lekkers te bestellen voor bij de borrel. De mogelijkheden variëren van iets te snacken tot tosti's en burgers en heerlijke huisgemaakte tapas.

Sinds juni 2020 is ons assortiment uitgebreid met heerlijke huisgemaakte borrelplanken! Onze keuken is in principe gedurende de openingstijden continu geopend. Je hoeft dus niet bang te zijn om met honger naar huis te gaan. Sinds oktober 2020 hebben wij naast onze standaardkaart elke woensdag een weekspecial van onze eigen 188 Kitchen: een volledige maaltijd voor €7,50 per portie (tot dinsdag 20:00 uur te bestellen), zowel om af te halen als om gezellig bij ons op te eten (OP= OP)

Het assortiment aan hapjes dat wij kunnen bieden bij een borrel is uitgebreider dan op onze standaard menukaart te vinden is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luxe hapjes (zoals zalmrolletjes, calamares, garnalen in een jasje, hamrolletjes met aspergers, wraps met zalm, eitjes met rookvlees et cetera) of een lopend buffet met saté, hamburgers, rijkelijk belegde salades, patat en dergelijke.  Mocht je daar interesse in hebben dan kun je meer lezen op onze feesten & partijen pagina of contact opnemen met Nikki

Spelletjeskast

Bar Club 188's Spelletjeskast

Heb je thuis spellen staan, die je niet meer gebruikt? Wij nemen ze graag op in onze spelletjeskast!

Zin om met je vrienden een avondje ouderwets gezellig spelletjes te spelen? Ook dat kan in Bar Club 188!

 

Kaartspellen, mens-erger-je-niet, poker, JENGA, 30 seconds, Mastermind,  Party & Co, Cluedo en Mikado zijn slechts een paar van de spellen die je in onze spelletjeskast kunt vinden.  Iedereen kan bij ons gratis gebruik maken van de spellen die wij hebben. 

 

Op Eerste Paasdag en eerste Pinksterdag organiseren wij een spelletjesavond voor de liefhebbers. Wist je trouwens dat wij tijdens Pasen een unieke traditie in stand houden (iets met Oliebollen en Bubbels..)? Hier lees er meer over.

Terras

Ons terras bevindt zich aan de voorkant van onze kroeg. Zowel in de zomer als in de winter kun je hier goed vertoeven! In de zomer kun je - bijna tot zonsondergang - genieten van de zon op het terras terwijl wij jou voorzien van een lekker verfrissend drankje en eventueel wat te eten. 

 

Op de echte hete dagen zorgen wij voor verkoeling door zwembadjes op ons terras te plaatsen. Een zwemtenue heb je niet nodig maar even met je voeten in het koude water kunnen, doet soms als wonderen ;-).

 

In de winter gaan de schermen onder de luifel dicht, waardoor je droog en uit de wind kunt zitten of staan. Onze heaters zorgen voor een aangename warmte.