Let op! Vanaf 10 juli moeten wij weer om 00:00 uur sluiten vanwege nieuwe COVID maatregelen. De 1.5 meter geldt nog steeds. Reserveer jouw plekje (vooraf of aan de deur). Tot snel!!

Darten doe je in Bar Club 188

Vrij gooien (buiten competitieavonden om)

Den Haag is een echte dartstad. Een dartbaan kon dus zeker niet ontbreken in de club! Op dit moment beschikken wij over 3 dartbanen, die rin 2019  opgeknapt zijn. 

Het is mogelijk om aan de bar pijlen te lenen (tijdelijk vanwege coronamaatregelen niet), zodat je ook lekker kunt gooien wanneer je geen pijlen bij je hebt. Onze borden worden regelmatig vervangen en onze teams krijgen van ons  een eigen dartbord.

Single dart & koppeltoernooien

Normaal gesproken organiseren wij regelmatig dartkoppel- en eens in de zoveel tijd een single dart toernooi. Een gezellige avond waarin natuurlijk ook leuke prijzen te winnen te zijn. Bovendien krijgt iedereen die op 188 staat een tapje van het huis! Proost! Je leest er alles over op onze evenementen pagina!

Dartcompetitie DSWN

Naast dat we regelmatig (koppel) darttoernooien organiseren ( zie Evenementen) wordt er in Bar Club 188 vrijwel dagelijks gedart. Met 6 dartteams in de competitie (DSWN) en één gezelligheidsteam dat wekelijks komt gooien, is het dartprogramma bij ons goed gevuld!

 

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen of met een paar vrienden een pijltje te komen gooien of  te komen oefenen. Bovendien vinden onze teams het hartstikke leuk wanneer je ze aan komt moedigen tijdens hun wedstrijd!

 

NB. Vanwege het coronavirus heeft de dartcompetitie ruim een jaar stil gelegen. Op 27 juni is er vanuit de dartbond voorzichtig een positief bericht. De dartcompetitie zal - naar alle waarschijnlijkheid - weer gaan starten op 27 september 2021!! Wij hebben nog een paar plekken over voor dartteams op de woensdag- en donderdagavond en een aantal van onze teams zijn nog op zoek naar een extra speler.  Wil je gezellig bij ons komen darten? Neem dan contact op met Nikki via 0642041241

 

Wij bieden onze teams:

✅ Vergoeding van de contributie van 6 personen per team voor een jaar.*

✅ Een bittergarnituur van het huis bij thuiswedstrijden. 

✅ Een eigen wedstrijd-/trainingsdartbord voor jouw team.

✅ Een drankje voor de overwinning, zowel bij thuis- als uitwedstrijden.

✅ Een gezellige, ontspannen sfeer!

Mocht je zelf graag willen darten in een team maar heb je zelf nog geen team, vraag dan naar de mogelijkheden. Een aantal van onze teams is namelijk nog op zoek naar versterking! Meer informatie over onze teams? Kijk even bij Onze dartteams.

*op voorwaarde dat het volledige seizoen wordt afgemaakt.