Bekijk het weekprogramma om te zien welke sporten wij uitzenden en welke evenementen er gepland zijn. Tijdens het WK 2022 aangepaste openingstijden! We gaan minimaal 2 uur vóór de wedstrijd van Oranje open! See you at 188!

Ons aanbod

In Bar Club 188 bieden we een ruim aanbod op het gebied van (alcoholische)versnaperingen, borrelhapjes, snacks, burgers, cocktails, shots én tapas. 

Dranken

SPECIAALBIEREN

Nikki en Karin zijn beide groot fan van speciaalbier en dat zie je terug in ons assortiment! Momenteel hebben we meer dan 18 speciaalbieren op fles, twee wisseltaps waar we regelmatig nieuwe bieren op hebben en een bier van de maand (vaak lokaal of bijzonder, of beide ;-)). In normale tijden hebben we elke zaterdag Speciaalbierzaterdag, waarbij je tussen 16:00 en 20:00 uur Speciaalbiertjes kunt drinken voor een zacht prijsje. Helaas is dat momenteel in deze COVID-crisis niet haalbaar. Wij werken wel aan een nieuw aanbod om speciaalbier toegankelijk te houden voor iedereen. Stay tuned! 

WHISK(E)Y EN BOURBON

Ons assortiment whisk(e)ys en bourbons bestaat uit ruim 15 verschillende soorten, variërend van  de welbekende Jack Daniels, Red en Black label, de alom geprezen Schotse Glen Fiddich, een andere prachtige Schotse Single Malt als Dalwhinnie, verscheidene blended malts uit Canada, Schotland en Ierland tot Kentucky Straight Bourbons als Four Roses en Jim Beam. 

COCKTAILS

Natuurlijk kan een cocktailassortiment niet ontbreken. Momenteel hebben wij een cocktailkaart waar zeven verschillende, naar eigen recept gemaakte cocktails opstaan. De zevende cocktail is een seizoenscocktail. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook een andere cocktail voor je maken. 

SHOTS

Nikki is onze eigen shotmaster en heeft zelf onze shotkaart samengesteld waar meer dan 50 shots op te vinden zijn. Keuze genoeg! Elke dinsdag hebben we bovendien "Dobbelen op dinsdag" waarbij kans bepaalt welke shotjes jij en je gezelschap gaan drinken.

Wil je meer lezen over ons precieze drankenaanbod? Lees dan verder over Onze drankenkaart

Hapas & Tapas

SNACKS & BROODJES

Natuurlijk zorgen wij niet alleen voor een natje, maar ook voor een droogje. Onze keuken is elke dag tot een halfuur voor sluitingstijd geopend, zo lang de drukte dat toe laat. Een bittergarnituurtje voor jou en je vrienden is zo gemaakt. Liever een iets kleinere portie? Ook dat kan natuurlijk. Bitterballen, borrelballen, kaassoufflétjes, mini-frikandellen, loempia's behoren onder andere tot de keuzes. Geen trek in iets uit de frituur? Dan hebben we ook broodjes hamburger, broodjes bal, een portie kaas en/of een portie worst, olijven, pinda's en natuurlijk ook gewoon chips. 

BORRELPLANKEN

Zit je lekker te borrelen en heb je zin in iets wat wat gevarieerder is dan een bittergarnituur? Bekijk dan eens ons aanbod aan borrelplanken. We hebben acht verschillende varianten, waarbij warme en koude snacks  worden geserveerd in combinatie met bijpassende sausjes. Kies bijvoorbeeld voor onze Hollands Welvaren plank met kaas, worst, frikandelletjes, bitterballen, Amsterdamse uitjes, kaassouflétjes, vlammetjes en gezouten pinda's óf een heerlijke Spaanse Plancha Grande met calamares, garnalen in een jasje, portie olijven, croquetas de jamón, albondigas, portie chorizo, brood met aioli , patatas bravas

TAPAS

Onze voorliefde voor Spanje en de Spaanse keuken wilden we graag een plekje geven in ons assortiment. Bij ons kun je dan ook smullen van 10 verschillende huisgemaakte Spaanse tapas. Bij 3 tapas krijg je een broodje met aioli van het huis erbij. Provecho!

Uit nood geboren tijdens de tweede lockdown ten gevolge van het coronavirus en zo'n daverend succes dat onze 188 Kitchen ook na heropening zal blijven bestaan. Elke woensdag kun je bij ons een heerlijk, verse maaltijd bestellen die je tussen 17:00 en 19:00 uur op kan halen op locatie óf - bij heropening - lekker bij ons op kunt eten onder het genot van een drankje. Wij serveren porties van ruim een pond; een volwaardige maaltijd dus. Elke donderdag maken we de nieuwe special bekend en bestellen kan tot dinsdag 20:00 uur. 

Activiteiten en evenementen

Naast een breed aanbod aan natte en droge versnaperingen hebben we ook vele faciliteiten (zoals een pooltafel, dartbaan, een spelletjeskaart en 4 schermen waarop sport gevolgd kan worden), activiteiten, evenementen en verschillende arrangementen voor feesten, borrels en partijen. 

Hierover lees je alles op: