top of page
Image by Markus Winkler

Ruimte voor meer dartteams!

Na ruim 40 jaar (of misschien zelfs langer) hebben we afscheid genomen van onze poolbiljart om meer ruimte te kunnen creëren voor de boekingen en feestjes, de darttoernooien, onze altijd volle 188 Pubquiz én natuurlijk voor nóg meer dartteams! Onze benedenbaan kan nu definitief op dinsdag tot en met vrijdag gebruikt worden voor de competitie. Dat betekent dat we vanaf seizoen 2024/2025 ruimte hebben voor nog eens vier extra dartteams: twee op dinsdag en twee op woensdag. Bovenop onze 14 fantastische teams!


Wil jouw team vanaf komend seizoen in Bar Club 188 komen darten of wil jij een nieuw team starten? Neem dan contact op met Nikki of Karin.


Pre's van darten in 188:

  • Wij betalen het inschrijfgeld voor de DSWN competitie van 6 darters in jouw team.

  • Jouw team krijgt een eigen dartbord voor de thuiswedstrijden.

  • Elke thuiswedstrijd een bittergarnituur van het huis

  • Bij overwinning een overwinningsdrankje van het huis in ruil voor een mooie #188overwinningsselfie

  • Onze kroeg is zeer goed bereikbaar met OV (bus, trein en tram), auto (gratis parkeren), fiets en te voet.

  • Persoonlijke aandacht van ons en ons barteam! Wij kennen al onze darters bij naam, leren jouw favo drankje uit ons hoofd en doen ons best om jouw favo nummer te draaien als jij staat te knallen tijdens jouw single.

  • Gezellige sfeer en ambiance van onze mooie bruine kroeg.

  • Naast het darten zenden wij sport uit op 6 tv's, kun je andere spellen spelen of gezellig aan de bar komen hangen voor een praatje en een dolletje.

  • Darten in de kroeg die in 2019, 2021, 2022 en 2023 de titel Beste café van Den Haag heeft gewonnen en in 2023 de prijs voor Vriendelijkste Bediening in de wacht wist te slepen op de Haagse Horeca Award.

Enthousiast geworden? App ons voor meer informatie of om je aan te melden voor volgend seizoen (+31642041241) of kom gezellig langs!.

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het EK voetbal volg je in Bar Club 188!

𝗛𝗘𝗧 𝗘𝗞 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗝𝗘 𝗜𝗡 𝟭𝟴𝟴! [🇬🇧 English below ⬇️ ] De knock-out fase gaat beginnen! Vanaf zaterdag 29 juni t/m dinsdag 2 juli nemen de laatste 16 landen het tegen elkaar op

𝟭𝟴𝟴 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗝𝗘 𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪𝗦!

🇳🇱🧡 𝟭𝟴𝟴 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗝𝗘 𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪𝗦! 🧡🇳🇱 🍟😍Op de dagen dat het 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀 𝗲𝗹𝗳𝘁𝗮𝗹 speelt tijdens het 𝗘𝗞 werkt 𝗕𝗮𝗿 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝟭𝟴𝟴 samen met de 𝗙𝗢𝗢𝗗𝗧𝗥𝗨𝗖𝗞 van 𝗥𝗢�

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page